Milyen édesítőszer van, aminek nincs, vagy elhanyagolható a kalória tartalma, és még nem fogták rá, hogy rákot okoz, vagy veseelégtelenséget, vagy más ilyen kellemetlen hobbit?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 14:14
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, igen, és érdekelne, ha ajánlotok valamit, hogy az mennyire hőstabil, tehát mondjuk egy teába még bele lehet rakni, de palacsintát sütni már nem lehet vele, ilyesmi.
2021. febr. 12. 14:15
2/5 anonim válasza:
Eritrit.
Bár van némi mellékíze és nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.Palacsinta tésztába nem szoktam cukrot,a töltelékhez meg mehet.
Én sütöttem is már vele,nekem édes maradt.
3/5 anonim válasza:
Palacsintaban az a keves cukor zavar, de a liszt nem?
4/5 A kérdező kommentje:
A palacsinta egy példa a magas hőmérsékleten való sütésre.
Az érdekel, mit bír ki, mire használható.
Körbeírjam még vagy háromféleképpen, hogy ne tudj akadékoskodni?
2021. febr. 12. 16:57
5/5 anonim válasza:
Négyszeres erősségű eritrit-stevia keveréket használok. Nulla kalória, nulla glikémiás index úgyhogy cukrosoknak is adható bátran. Elméletileg 160 fok felett veszít az édességéből, de ezt nem igazán tapasztaltam még, 180 fokon minden sütemény amibe beletettem sikerült, elég édes volt. A palacsinta gőzöm nincs hány fokon sül, de abba is azt használom és még nem volt vele gondom. Ha túl sokat használsz belőle szerintem lesz egy kis mellékíze, de erre nagyon egyszerű megoldás hogy kevesebbet teszel bele ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!