Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kasszások, mik azok a termékek...

Gál Gábor 2024 kérdése:

Kasszások, mik azok a termékek, amiken meglepődtetek, hogy mennyit vesznek belőlük a vásárlók?

Figyelt kérdés
Én mindig szégyenlek ugyanahhoz a kasszáshoz menni, mert félek, hoy ítélkezik az alapján, hogy mit vásárolok. Ez biztos hülyeség, ugyanakkor biztos van olyan is, hogy valakinek a vásárlásain meglepődtök, vagy egyszerűen a helyzetekből adódóan eszetekbe se jut olyat venni, amikből viszont sokan mások sokat vesznek.
jún. 4. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Az óvszert még megértem, hogy nem vettél szívesen kis faluban. De a WC papír miért ciki?
jún. 5. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

4 Nekem meg faluba volt jó venni kotont mert ismertem a tulajt és nem volt gáz...

Még szál cigit is adott mellé.

Mondta majd utána jól fog esni elszívni...

Akkor még volt kisboltba is cigi plusz ő pult alól szálra is adott el.😂

jún. 6. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék hogy mit szégyellsz. Mindenki használ wc papírt, a többség szexelt már ezért a koton se nagy szám, síkosítóbol se lehet kikovetkeztetni hogy konkrétan mire fogod használni a pároddal. Mindenki evett már csipszet, csokit, többség már ivott alkoholt...

Nem emlékszek hogy meglepődtem volna egy vásárlason, hiszen minden eladó tudja hogy milyen termékeket árul a boltban. Miért lepődjek meg ha valaki pl kotont vesz, ha ott van hogy eladó. Azért van hogy megvegyék.

Félsz az itelkezestol? Nyilván az eladók is emberek, nem vagyunk gépek. De egy nagyobb áruházban már 10 per múlva sem emlékszik a pénztáros hogy mi volt a szalagon, ezt elhiheted. Nagyin sok cuccot árulnak és nagyon nagy a forgalom.

Kis közösségekben nyilván jobban megjegyzik mert ismerik egymást, ha allandoan ugyanazt veszed megjegyzik. A kollégák talán úgy emlegetnek egymas között hogy tudod az a pizzás fiú, ha allandoan pizzát viszel. De nem fognak kiállni a nyilvánosság elé, mert igazából nincs közük ahhoz hogy te mit veszel, mellesleg a főnök sem örülne ha ezért elveszítene egy vásárlót.

jún. 16. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan érzésem, hogy megjegyzett a fiatal pénztáros lány. (68F) Ő is csak azért, mert a pénztárnál ki volt írva, hogy ő hallássérült, és süketnéma jelbeszéddel köszöntem meg, amikor megkaptam a visszajáró kp-t.
jún. 17. 09:41
 15/15 anonim válasza:

Nem kasszás vagyok, hanem árufeltöltő. Tavaly az egyik vásárló 2 karton (24 liter) 50 forintos tejet vásárolt, aminek másnap járt le a fogyaszthatósági ideje. Be is kellett menjek neki a raktárba, hogy kartonosan tudjon tejet venni.

Azt mondta sajtot akar csinálni belőle.

jún. 28. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!