Piacon vettem csöves kukoricát, megfőztem, meglepődtem az ízén. Találkoztál már ilyennel?
Akkor te nagyon szerencsés vagy és végre nem állateledelnek szánt kukoricát vettél (mint ahogy azt árulják mindenhol, takarmány kukorica a neve), hanem valódi csemege kukoricát.
Ez az igazi, embereknek való kukorica.
Ezért nevezik csemege kukoricának.
Durva hogy ma már ott tartunk azon lepődünk meg ha a kukorica, ne adj isten a paradicsom is édes...
gyermekkoromban nagypapám a kertből mézédes paradicsomot adott... azóta nagy öröm ha nagy ritkán sikerül édes igazi paradicsom ízű paradicsomot vennem, nem pedig azt a vízízű zselés állagú, vagy jellegtelen ízű mégis tökéletes állagú parit.
Csemegekukoricák közt is van különbség, és nem csak attól függ, hol terem, milyen körülmények közt, milyen földben, mennyi nap éri...
Ahogy a válaszokból is láthatod, az emberek többsége inkább a minél édesebbet értékeli, és egyre inkább olyanokat nemesítenek, hogy minél édesebb legyen.
Már konzervek közt is van normál, meg szuper édes, stb
úgyhogy ez ilyen...
A só a vízbe, hát nem hinném, hogy segítene, a só ízfokozó, az édeset is édesebbnek érzed tőle.
Ha nagyon sok sót teszel bele, akkor meg kemény lesz.
Maximum utólag olyan bőven megsózva, hogy elnyomja a cukrot. De úgy meg már lehet, hogy rossz lesz annyi sóval. Hát, egy próbát megér, utólag megsózni, azt még mindig le tudod róla öblíteni, ha mégse jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!