Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kasszások, mik azok a termékek...

Gál Gábor 2024 kérdése:

Kasszások, mik azok a termékek, amiken meglepődtetek, hogy mennyit vesznek belőlük a vásárlók?

Figyelt kérdés
Én mindig szégyenlek ugyanahhoz a kasszáshoz menni, mert félek, hoy ítélkezik az alapján, hogy mit vásárolok. Ez biztos hülyeség, ugyanakkor biztos van olyan is, hogy valakinek a vásárlásain meglepődtök, vagy egyszerűen a helyzetekből adódóan eszetekbe se jut olyat venni, amikből viszont sokan mások sokat vesznek.
jún. 4. 10:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
A kasszások nem foglalkoznak azzal ki mit és mennyit vesz, csak igyekszik minél gyorsabban lehúzni azokat. Ez a dolga.
jún. 4. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

De mégis mit veszel? Mi lehet fura? Min ítélkeznének?

Naponta veszel 50 db óvszert? :D

jún. 4. 11:28
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Én már láttam olyat, hogy a vélhetően büfés úriember kb 600 darab pálcikás és tölcséres jégkrémet vett, és még fél literes üdítőket is. Ezzel feltartotta a sort vagy 15 percig. A kasszásnak még ki is kellett jönnie a fülkéből, hogy a púpos bevásárlókocsikban megszámolja azt a sok szart. Valószínű, hogy egy életre megmaradnak az ilyen élmények az emberben.
jún. 4. 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként faluban tényleg nem szívesen vettem wc papírt meg óvszert. De egy városban olyan jó, hogy lesz.rják ezt :)
jún. 4. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Én direkt szeretek kis falukban kotont venni, csak azért, hogy lássam az ott lévők arcát, kész kabaré.
jún. 4. 13:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer megjegyezte a pénztáros, hogy milyen drága a bor, amit vettem. Mondtam, hogy igen, ajándékba nem fogok valami szart venni :D
jún. 4. 13:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy multiban kasszázik és megfordul naponta több száz ember, tuti nem jegyzi meg sem az embert, sem azt, amit vett.
jún. 4. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg pénztáraztam, eszemben sem volt azt figyelni, ki mit vesz, csak siettem a lecsippantgatással. Még ha véletlen fel is tűnt valami, megjegyezni úgyse tudtam volna napi több száz vevő mellett, ki volt az és mit vett.

Maximum az olyan extrém esetek maradtak emlékezetesek, mint amilyet a 3-as is említett.

jún. 4. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Azért kis városban, vagy akár nagyban ha folyamatos törzsvásárló az illető.

Pláne még ha ismerős is a kasszás akkor igenis megjegyzi mit vesz a vásárló.

De ahogy írták hogy pl óvszert venne halomszámra valaki az másabb feltűnőbb.

De a sok alkoholt akkor biztos alkesz....

Ha sok chipset vagy jégkrémet akkor dagadt egészségtelen, pláne ha látszik az alakján.

Szóval szerintem megjegyzik ha adott termékből túlzottan sokat vesznek.

Más kérdés hogy semmi köze hozzá...

jún. 4. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Mákot
jún. 5. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!