A boltok sajátmárkás termékei egészségtelenek pl. Spar-Budget stb. stb. stb.?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 16:29
3/10 anonim válasza:
Nem egészségtelenek, sőt az s-budget általában finom is amellett, hogy olcsó.
4/10 anonim válasza:
Ezek nem saját gyártású termékek, csak saját márkák. Például a s-budget kakóport a nequick gyártja
5/10 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy a kínálatuk legjobbjai közé tartoznak. Ugyanazokon a gépsorokon készülnek, mint a nagy nevű márka, csak az üzlethálózatnak címkézve.
6/10 anonim válasza:
Van más debil kérdésed is, vagy csak ez?
7/10 A kérdező kommentje:
6: Igen, hüvelygombára tudsz valami gyógymódot, hatos?
2023. máj. 25. 12:35
8/10 anonim válasza:
A croissantjuk nyilvan, a natur joghurt nyilvan nem. Eteltol fugf
9/10 anonim válasza:
Tesztekben többnyire jól szerepelnek, bár előfordul, hogy ugyanabból több sajátmárkás is van, olcsóbbak és drágábbak. Az olcsók között is van olyan, ami sokkal drágábbakat előzött meg. Én ha tehetem, szinte mindig ilyet veszek (Lidl, Aldi).
10/10 kriszpo válasza:
Mit nevezünk egészségtelennek?
Egyébként, a válasz nem.
A termékeken fel vannak tüntetve az összetevők. Az alapján eldöntheted, hogy számodra egészségtelen-e vagy sem.
Próbáljuk elfelejteni a neten keringő kamu infókat, mint pl. az "E számot" tartalmazó élelmiszerek rákkeltők!
OFF: Egy termék árának meghatározása több tényezős (alapanyagok, előllítás, márka, reklám, ...)
De vannak olyan sajátmárkás termékek, amelyek megközelítik, sőt néha jobbak minőségben, mint a márkás társaik, ráadásul az áruk is kedvezőbb.
Végezetül: Ha egy termék érdekel, megveszed, megkóstolod. Ha ízlik, akkor úgyis veszel máskor is belőle, ha nem, akkor úgysem veszel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!