Király vok de te is 2 kérdése:
Meki vagy a burger egészségtelenebb?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 16:21
1/7 anonim 

válasza:

Természetesen a Meki,normál burger kevés "műanyagot"tartalmaz
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem, totál mindegy. Egy hamburgert elkészíteni gyerekjáték, otthon bárki el tudja készíteni magának és még olcsóbb is. Persze tudom, vannak szituációk amikor éppen enni kéne valamit és nem otthon vagyunk... De akkor már inkább egy rántotthús, még ha többe is kerül.
3/7 anonim 

válasza:

Ha a burger kingre gondoltál, akkor ugyanolyan szemét mindkettő.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen burger kingre
2023. máj. 15. 16:46
5/7 anonim 

válasza:

Mekitol sosem fostam, Burger Kingtol annyiszor, hogy feltunt, oke, hagyjuk.
6/7 anonim 

válasza:

en a burger king-et mondtam most volna...mert ott a husnak igazibb az ize es a zöldsegnek is. ennek ellenere a mekit jobban szeretem :-D
7/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyikbe mész. Ha nem eszel rendszeresen gyorskaját, egyiktől sem lesz bajod. Ha meg mindennap azt eszed... hát, akkor is mindegy, kellőképpen káros mind.
Ízre egyébként számomra a Burger King tűnik kevésbé "műanyagnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!