Miért egészségtelen a banán?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy a banán nem egészséges. Én szeretem, naponta meg szoktam enni egyet.
2023. márc. 22. 11:51
1/20 anonim válasza:
Hol hallottad ezt a hülyeséget ?
Én is szeretem és egészséges is .
3/20 anonim válasza:
Szuper dolog.
Dietasnak nem dietas annyira... De ki mondta neked egeszsegtelen?
4/20 anonim válasza:
Hát lehet a magas cukor és szénhidrátra gondoltak de van rosttartalma és sok benne a kálium
5/20 anonim válasza:
Diétázóknak, cukorbetegeknem nem ajánlják, de az nem egynlő azzal, hogy nem egészséges.
Sőt, még diétázva is lehet hasznos, csak a napi kalória bevitelbe bele kell számolni
6/20 anonim válasza:
Ha nem rendelteteszeruen hasznalod akkor egeszsegtelen. Pl ne dugd a fuledbe
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Talán a magas cukortartalom miatt gondolták, hogy nem egészséges.
De én nem vagyok cukorbeteg.
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 22. 13:04
8/20 anonim válasza:
Radioaktív a benne lévő kálium miatt Ha nem heti egy egész raklappal eszel meg semmi bajod nem lesz.
9/20 anonim válasza:
Elég sok benne a cukor, így kb. egy desszertnek megfelel, ha eszel, Meg a magas káliumtartalom hatással lehet a szívműködésre. Azt nem tudom, hány darabtól, mert amúgy se szeretem.
10/20 anonim válasza:
Annak kéne egy nagy büdös hidegzuhany slaggal, a seggére, aki kitalálta ezt! Az egyik legegészségesebb gyümölcs! Pl. lakatlan szigeten hónapokig el lehet vele lenni, vagy kókuszdióval, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!