Hol lehet bejelentést tenni, ha egy élelmiszerboltban a lejárt szavatosságú ételeket a dolgozók szétosztják, hazaviszik?
Ott dolgozol? Ha igen vittel te is? Lett tole valami bajod?
Amugy egy csoki vagy hasonlo nem olyan mint a kenyer vagy a hus, tejtermekek es felvagottak. Azert mert lejart, meg nem feltetlenul van baja.
Miért akarod bejelenteni?
Te vagy a főnök? Akkor mondd meg, hogy ilyet nem lehet, és szankciók lesznek, mert elvileg azt el kell különíteni, megsemmisítésre.
Ha nem te vagy a főnök, akkor miért zavar?
Saját döntésük, hogy lejárt ételt hazavisznek. Miért bántja ez a szemedet?
Amúgy is pl a konzerveknél a lejárati idő nem azt jelenti, hogy ki is kell dobni.Csak kereskedelmi forgalomba már nem hozható.
A másnapos péksütemény mióta "lejárt szavatosságú"?
És ha válaszolsz, akkor mi is válaszolunk. Szóval, miért is akarod bejelenteni???
Miért zavar az téged, hogy más megeszi?
Szerinted jó szántából eszik lejárt szalámit másnap reggeli? Valószínűleg a napi 12 órás 80ezer forintos fizetésből nem telik mindig friss kiflire, kaviárra.
Rúgjál bele te is a másikba, ha neked nem jó az egy dolog, de nincs mindenki asztal körül forgatva.
Hétfőn vettem kiflit, ma ettem meg a maradék két darabot melegszendvicsnek. Lejárt élelmiszer ettem ezek szerint.
Kollégáid?-mert akkor undorítóan is viselkedsz ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!