Melyik nagyáruházban vásároltok be?
Figyelt kérdés
Most lett kocsim, így el tudom intézni egyszer a nagybevásárlást. Mivel általában a környéki boltba voltam lekorlátozódva (Pesten), így nem tudom, hol érdemes bevásárolni (Auchan, Tesco, Spar, Lidl stb) . Főleg az érdekel amivel jobban lehet spórolni :)2022. aug. 23. 12:52
11/13 anonim 

válasza:

Penny,Tesco,Lidl ebben a sorrendben mikor hol
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Véleménykutatáshoz jókat írtatok. Spart ismertem, meg Lidlt egyedül, ezek még beljebb jönnek a városba. Spart nem igazán kedvelem, drága és sokszor fogtam ki azt, hogy a zöldségei penészesek voltak, Lidlnek nagyon jók a pékárui, de sokszor volt, hogy nem találtam meg azt amit kerestem. Főleg olyanok fognak kelleni, mint ásványvíz, wc papír, tisztítószerek, kávé, rizs, tészták stb. Ezt egyszeri de nagyobb tétellel szeretném elvégezni.
2022. aug. 24. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!