Vajon felélednek-e a kisboltok, kiskereskedelmi egységek a nagyáruházak árnyékában mostanában?
Nehéz, mert nem tudnak olyan választékot biztosítani, és általában drágábbak is.
Kényelmesebb egy helyen megvenni a megszokott márkákat, mint hogy össze-vissza kelljen mászkálni több boltba.
Szerintem azok a kisboltok lehetnek sikeresek, akik valamiben kitűnnek. Pl. ahol friss pékárút sütnek és az emberek ott veszik meg minden nap a reggelijüket. Vagy olyan delicatesse boltok, ahol különlegességeket lehet venni, persze olyan környéken, ahol van erre fizetőképes kereslet.
Nem mondtam, hogy egészséges :)
De a kérdés szempontjából szerintem nem is lényeges, ilyen helyben sütött "csodákat" a nagyáruházakban is lehet kapni.
nálunk van tecsó,lidli,penny,és a 3 között félúton a TomMarket,
ez a legkisebb,de ebbe mindig annyian vannak,hogy sokan,
Háááát, lehet!
A magam példáját mondom.
Néhány éve elkezdtem töltelékárut, hústerméket, füstölt dolgokat gyártani, kézműve módszerrel, visszahozva gyerekkorunk ízeit.
Természetesen árban nem tudtam versenyezni a szemetet árusító multikkal.
Nem adtam fel, egyre több vásárlóm lett, van ma is.
Arányaiban 30-40 százalékkal adom többért a házi terméket, mint a tömeggyártottat, de a minőségben nincs kompromisszum.
Működik....
Valami plusszal kell eloallni,akkor mukodik,mert en magam is gyakran kisboltba ugrom be,mint,hogy a hiperben alljak sorba es fulladjak meg a tomegben.
Ez a plusz lehet ugye a kezmuves termek, szeles italvalasztek,de lehet hazi pekaru, friss tejtermek, friss gyumolcsok,zoldsegek, vagy a non- stop nyitvatartas. Jo,ha van a kozelben posta,gyogyszertar,dohanybolt,illetve ha ujsagokat,napilapokat is arultok,es nagyon fontos a kedves,segitokesz kiszolgalas illetve,ha olyan helyen van,ahol konnyen lehet parkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!