Melyik nagyáruházban vásároltok be?
Szavazásként írd be pár lehetőséggel, úgy okosabb lehetsz, így beirogatva nehéz lesz.
Mi mindig sparban szoktunk vásárolni, mert az van közel, budán (árak miatt írom, hogy tökm1). És igazából m1 hol vásárolunk be, többször próbáltunk auchant, tescot, tesco expresst, lidlt , aldit (utóbbi 2 egy hulladék, az nekem nem volt, ahol nem tartanak egy normális vodkát, viszkit, meg csipszet, csak noname hulladék utánzatokat max, de még azt se), egyedül cba-t nem próbáltunk még vagy prímát, de lassan azt is fogunk mert van 1 a közelben, viszont eddig bárhol voltunk majdnem ugyan annyira jöttünk ki. elhanyagolható forintok, amit megspórolsz el is autózod, főleg manapság, tehát nem éri meg se messzebb, se ide-oda menni, mert az idő is pénz és semmi értelme kb, forintok, max 100 forintok, semmi.
Egyedül piacozással lehetne jobban spórolni bármelyik boltnál, és még egész minőségien (tehát lehet h lidl aldi olcsó, de annyit is ér, van 1-2 jó keksz azt annyi a hely), de fiatalként főleg, meg am is a rák akar piacozni, koszos, büdös, olyan mint egy turkáló, menni jobbra balra, meg kufárkodni, mi a pláza szülöttjei vagyunk, nem szeretjük az ilyesmit :D és ha normális árak lennének nem is kéne rákényszerülni, bár ink éhenhalok mint oda járjak. Sima utcai zöldséges meg szintén retek drága, ilyen 600ft egy alma meg 500 ft egy répa meg ilyenek.
Aldi + dm.
Pár évente egyszer auchan vagy tesco.
A legtöbb dolgot az Auchanban veszem (vagy a Sparban, az sokkal közelebb van).
Húst, zöldséget-gyümölcsöt, mirelit zöldséget, a pékáru és az édesség egy részét a Lidl-ben veszem.
Az Auchanban nem veszek húst és ritkán veszek zöldséget-gyümölcsöt.
A közelemben csak Coop van, na oda soha nem megyek.
Az ár akkor is számít, ha felvet a pénz, de ha valami csak hipermarketben van (ez gyakori), akkor ott veszem, nyilván.
Nálam a Lidl-Tesco páros a befutó, de hogy Tesco vagy Auchan, az majdnem mindegy, csak a Tesco van elérhetőbb helyen.
Plusz a magjaimat online veszem vagy zöldségesnél, a boltokban még a mák is igen drága.
"közelemben csak Coop van, na oda soha nem megyek"
Dettó. Inkább autózunk fél órát, de nem teszem be a lábam a település egyetlen boltjába. :D
Auchant és a Lidlt tartom a legjobb ár-érték arányúnak. Nekem a Penny kicsit olyan szedett-vedett, nem szeretem a helyi boltot, de sokan mondják, hogy az is kedvező. Aldit is szeretjük.
A Spar és a Tesco szerintem drága. Sparba inkább csak húsért megyünk, mert az helyben nagyon jó minőség és jó áron van viszonylag.
Ugyan így vagyok én is a cooppal, retek hely, régi szoci bolt érzését kelti, régi szoci kasszás mentalitással megfűszerezve (lassú, flegma, lekezelő hozzáállás), mellette messze a legdrágább árakkal, moslék sajátmárkás termékekkel.
Köszönjük a magyar tulajdonosi körnek innen is. :)
Megyeszékhelyen élek, mellette van egy penny is, de mindig van pár ember aki a coopban téblábol, és jön ki dupla szatyorral.
Ők tudják nekik miért éri meg ott költeni, számomra ez nagy kérdés marad.
A legolcsóbb felék a penny, vele szemben a kis helyi piac, és a lidl sincs messze.
Teljesen elégedett vagyok a sajátmárkás termékeikkel is.
Ezek külföldi üzletláncok, messzebbről szállítanak mindent, mégis jóval olcsóbbak a “nagymagyar” coopnál, cba-nál és privátnál.
Ugye, a balatonról jól ismert már a magyar mentalitás, hogy legyen minden dupla áron. Ha kell, majd úgy is megveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!