Az igaz, hogy némely nagyáruházban befújják a húsokat valamivel, hogy szebb, kívánatosabb színük legyen, holott már több hetesek?
Figyelt kérdés
És akár büdösek is.2014. jún. 20. 17:21
1/4 anonim válasza:
Nem fújják be semmivel. Általában a megfelelő megvilágítással érik el, hogy szuperfrissnek látszódnak a húsok. Az azért persze erős túlzás, hogy romlottak vagy büdösek lennének, annál jóval szigorúbbak az előírások. Csak hát nyilván a vevő szívesebben tesz a kosarába olyan húst, ami úgy néz ki, mint ami aznap reggel még kotkodácsolt/röfögött.
2/4 anonim válasza:
Nos, elvileg nem csinálhatnak semmit. Gyakorlatban bármi lehetséges.
Egy pici hipós vízzel letörlik a több napos húst, és nem lesz szaga.
Csirkehúsra egy nagyon pici sáfrányt kell szórni, kézzel jól bedörgölni, szép élénk színe lesz.
3/4 anonim válasza:
Hipót túlzásnak érzem, inkább egy kis ecet.
4/4 anonim válasza:
Tescó-ba egyszer az frissáru igazgató üvöltötte el magát egy vevő előtt, hogy mossátok le ecettel a húst
kolbászokat is lemossák ecettel
Dolgoztam 2,5 évig nem írom le melyikbe de voltak dolgaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!