Rácz Jenő séf éttermében hogy lehet egy menü 150 ezer forint? Vennéd egyszer?
Figyelt kérdés
Nem hittem el....ma olvastam neten. És utána is néztem, tényleg egy rántott hús 8000 forint, egy sima kaja 100-150 ezer mi ez amúgy??
Te képes lennél ennyit költeni egy kajára? Mert én még akkor sem ha kokó is lenne a cuccosban.
2022. jún. 28. 23:25
41/43 anonim válasza:
Mondjuk aki otthon ül gazdagként a villájában és nézegeti a számláját, ahogy növekszik, az sem normális. Élvezni kell az életet, mert különben hiába olyan gazdagok.
42/43 anonim válasza:
Igazából van egy szint, ami fölé már felesleges rongyrázás menni. Én is ettem már 30 ezerért, de afölött már nem nyújt annyival többet, meg lehet már az sem.
Pl egy rántotthús hiába 8 ezer, a nagyi háznál tartott tápolatlan disznójából megvan 200 forintból egy darab költsége és garantáltan jobb minőségű.
43/43 anonim válasza:
A kivagyiak kifizetik, ezért megteheti, hogy ennyiért találja fel a spanyolviaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!