Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Rácz Jenő séf éttermében hogy...

Rácz Jenő séf éttermében hogy lehet egy menü 150 ezer forint? Vennéd egyszer?

Figyelt kérdés

Nem hittem el....ma olvastam neten. És utána is néztem, tényleg egy rántott hús 8000 forint, egy sima kaja 100-150 ezer mi ez amúgy??

Te képes lennél ennyit költeni egy kajára? Mert én még akkor sem ha kokó is lenne a cuccosban.

2022. jún. 28. 23:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%

11, meg az általánosítás is milyen szép magyar, amit csinálsz...

Én pl soha nem dohányoztam. Járok étterembe, de van egy határ, mert nekem nem éri meg csak azért ennyit kifizetni, mert most ez a menő.

2022. jún. 29. 09:01
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer kipróbálnám a sok fogásos fine dinining menüsort.

De egy ételért nem adnék ennyit. Akármennyi pénzem is lenne. Ez nekem olyan, mint a 200 ezer forintos póló, ami ugyanolyan sima póló, mint a 10 ezer forintos, és ugyanúgy Kínában vagy Bangladesben készült, hiába tették rá valami híres tervező logóját.

Vannak jó helyek, ahol normális áron lehet finomakat enni. Rendszeresen járunk étterembe a városunkban és a környéken is. Meg vannak a kedvenceim. Se nem olcsó, se nem kiemelkedően drága általában az, ami nekem eddig tetszett.

2022. jún. 29. 09:07
 13/43 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem mér kéne szégyellni magam, ha elmegyek egy ilyen étterembe. Voltam már hasonló helyeken és megérte. Amúgy elég sok a kaja, nem csak összepiszkolt tányérok, én jól teleettem magam.
2022. jún. 29. 09:39
 14/43 qkker1 ***** válasza:
79%
Amíg ennyiért is el tudja adni, addig megteheti, mindig lesznek sznobok, akiknek "muszáj" ilyen helyeken enni.
2022. jún. 29. 09:55
 15/43 anonim ***** válasza:
64%

Nevetséges adagok. Ez nem ebéd, inkább ételkostolás. Ráadásul 150 ezerért egyek vajat? Még jó hogy nem lángost adnak főfogásként.. Ennyi pénzből 1 főre 4 vagy 2 főre 2 hétnyi méregdrága alapanyag kijön aztán otthon elkészíted. Tipikus újgazdag proli flex az ilyen hely. Ha van pénzed kajára, akkor nem csak párizsi és fehér kenyér van a boltokban, inkább abba az irányba érdemes elmenni.

Mielőtt valaki leszól, hogy ez nem az evésről szól, hanem arról hogy érezd jól magad, én nem értem mit lehet egy zsúfolt, hangos éttermen élvezni ahol 10 percenként kapsz egy lehányt tanyért vagy valami fél falatnál is kevesebb hipszter baromságot.

2022. jún. 29. 09:59
 16/43 anonim ***** válasza:
76%

16, nem is az ételt kell megfizetni, hanem a nevet meg azt, hogy kapsz a pénzedért egy fotót a fb-ra menőzni...

Akinek ez kell, fizessen.

2022. jún. 29. 10:03
 17/43 anonim ***** válasza:
18%

Atyaúristen de primitív az átlagmagyar.

Vagy csak ennyire csóró, ennyire irigy?

2022. jún. 29. 10:13
 18/43 anonim ***** válasza:
77%

nem #18. Arról van szó, hogy nem sznob az emberek normális többsége.

Olyan meg nincs, hogy "átlagmagyar'" csak a te hülye, gonosz fejedben.

2022. jún. 29. 10:17
 19/43 anonim ***** válasza:
28%

A lószart nem sznob.

Csak ezzel nyugtatja magát, hogy nem engedheti meg magának.

2022. jún. 29. 10:30
 20/43 anonim ***** válasza:
68%
Nála speciel nem ennék ennyiért, de van olyan étterem, ahol igen.
2022. jún. 29. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!