Rácz Jenő séf éttermében hogy lehet egy menü 150 ezer forint? Vennéd egyszer?
Figyelt kérdés
Nem hittem el....ma olvastam neten. És utána is néztem, tényleg egy rántott hús 8000 forint, egy sima kaja 100-150 ezer mi ez amúgy??
Te képes lennél ennyit költeni egy kajára? Mert én még akkor sem ha kokó is lenne a cuccosban.
2022. jún. 28. 23:25
21/43 anonim válasza:
Majd ha meghülyültem. Ennyiből már bejárom az országot, és a lehető legjobb helyeken ebédelek napokon át. És ehhez még ki sem kell öltöznöm, illetve nem kell megjátsszam magamat, mert a bogrács körül mindenki egyenlőnek gondolja magát a másikkal. És akkor még az szóba se került, hogy így mennyi csodás tájat láthatok, hány és hány embert ismerhetek meg...
Nem mondom, hogy hülye aki ilyen étterembe megy, de szerintem sokkal jobban is el lehet költeni ennyi pénzt.
22/43 anonim válasza:
Utolsó, aki ilyen helyre megy, annak nem fog hiányozni ez a pénz se az ország, se a világ bejárásához, és valószínűleg többször eszik étteremben mint otthon.
23/43 anonim válasza:
23, mitől lennék irigy proli? Nem azért nem megvettük ide, mert nincs rá pénzem. Lenne. De nekem ez nem ér ennyit.
24/43 anonim válasza:
Mit kérsz, bankszámlakivonatot? Mi inkább havi egyszer elmegyünk 3 napra valahova. Megtehetjük, a saját magunk urai vagyunk. Többe kerül, több értelme is van.
25/43 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nincs értelme, ha nem voltál még fine dining étteremben? Én voltam és minden pennyt megért. Nem kell lemondanom emiatt az utazgatásról.
26/43 anonim válasza:
27, nekem sem kellene érte lemondani. De engem nem vonz, hogy azért fizessek ennyit, mert most ez a divat. Ennyit egyszerű. Nem veszek bömös terepjárót sem, mert az irodánk a saját házunkban van, heti egyszer autózni meg jó más is.
27/43 harebell válasza:
Az, hogy nekem nem ér ennyit egy ilyen menüsor, nem azt jelenti, hogy ne engedhetném meg magamnak. Egyszerűen a fine dining nem vonz és a magam részéről bőven túlértékeltnek is tartom, de ha valakinek erre van igénye, felőlem menjen nyugodtan.
29/43 anonim válasza:
Hát passz, én étterembe nem élményért, hanem enni járok, úgyhogy kihagyom.
30/43 anonim válasza:
31, dehogynem divat. Bizonyos körökben státuszszimbólum. Jellemzően nem azoknál, akik munkával szereztek vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!