Igen, ettem már a Ducs de Lorraine-ben (egy nagyon híres étterem Lotaringiában), 130 euróba (ami "csak" 50 ezer forintnak felel meg amúgy) került a minden de őszintén akármennyit is fizetnék újra olyan jó minőségű kajára. Nem mindennap olyat enni, tehát teljesen éri meg szerintem. Ráadásul a mi minimálbérünkhöz képest nem akkora aránya mint Magyarországon tehát így nagyobb az esély hogy újra menjek ilyen étterembe
2022. jún. 29. 02:51
3/43 anonim válasza:
Van, akinek nem számít pénz és ők bizony kifizetik.
2022. jún. 29. 03:03
4/43 anonim válasza:
Nála azért sem ennék, mert ritka visszataszító.
Másnál meg azért nem fizetnék ennyit, mert nem szeretem az ész nélküli pénzszórást, nincs szükségem rongyrázásra, hogy megmutassam, megtehetem.
2022. jún. 29. 05:34
5/43 anonim válasza:
Dehogy venném, nem vagyok hülye.
2022. jún. 29. 06:35
6/43 harebell válasza:
Én soha nem fizetnék ennyit kajáért, akármilyen is.
2022. jún. 29. 07:14
7/43 Isti22 válasza:
Miről beszélsz kérdező, 80 ezer a 11 fogásos menü: [link]
Fine diningnál ez belefér. Ez egy másik műfaj, nem arról szól, hogy teletömd magad vagy egyél valami finomat, hanem egy luxusélmény-szolgáltatás.
2022. jún. 29. 07:22
8/43 anonim válasza:
Rendszeresen szoktunk ott vacsorázni egy baráti társasággal.
Kiemelkedően jól főznek.
2022. jún. 29. 07:50
9/43 anonim válasza:
Na bakker, mi az ilyen összekent tányért a mosogatógépbe tesszük
2022. jún. 29. 08:21
10/43 anonim válasza:
Azt hiszem, utána szégyenérzet töltene el, ha ott ennék. (akiknek sok pénzük van, és ilyenekre költik, azok valószínű nem éreznek szégyent, mert azokból kiveszett valami, ami az emberi lét lényege.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!