Ha tesco-s kuponból 2 db van ugyanarra a termékre akkor azokat fel lehet használni 1 db termékre?
16. Ott is kerestem már, de nincs ilyen kitétel sehol leírva!
Régebben tényleg volt, azért kérdezem, hogy próbálta-e már valaki.
Nem a rögeszmékre vagyok kíváncsi, hogy rajta van, mert már nem szerepel rajta, hanem tapasztalatra!!
Tescos kuponokról van szó! Linkelem a nyugtát, a végén vannak a levonások ugyanaz a kupon ugyanazzal a számozással van jelölve.
De egyébként a számokkal jelőli, hogy ugyanarra szól a kupon.
Van 2db 1222-es ez a kutyatáp -560ft, van 2db 1860 ez új burgonya -90ft, és van 2db 1738 ez instant leves szintén -90ft, tehát a számozásukból látszik hogy ugyanarra vannak.
Becsület szavadra esküszöl, hogy van két Simpi-simpi Dog kuponod, és kétszer vontak le az árból a két kupon ellenében.
Legyen a cucc 2000 Ft, egy kupon 100 Ft, és csak 1800-at kellett fizetned?
16: bementem és megkérdeztem. Csak töröltetted a választ.
Nincs egy órája, hogy a Campona Tescoban konkrétan rákérdeztem. NEM lehet egy termékre két kupont használni.
Az egyik kupon mobil appban van a másik papír alapú, tehát igen kettő van.
Vettem egy darab kutyatápot 3499 ft-ért és erre lehúztam mindkét kupont és le is vonta mindkettőt 560ft értékben, tehát összesen 1120ft-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!