Ha tesco-s kuponból 2 db van ugyanarra a termékre akkor azokat fel lehet használni 1 db termékre?
Figyelt kérdés
Szóval van az appban egy extrakupon mondjuk kutyatápra és kaptam postai úton is egyet ugyanarra a kutyatápra. Ilyenkor 2 kupont fellehet használni 1 kutyatáp vásárlásakor? Vagy 2 kutyatápot kéne venni?2022. máj. 30. 10:41
1/29 anonim válasza:
Nem lehet,két terméket kellene venni általában.
2/29 anonim válasza:
Biztos higy rá van irva a postaira is es az apposban is ott van. De valoszinuleg nem
3/29 A kérdező kommentje:
A kuponokra az van ráírva, hogy a kupon 1 termék árából biztosít kedvezményt. Én ezt úgy értelmezem, hogy 1 kupont nem lehet 2 termékhez felhasználni, de szerintem ez a fordítottját nem zárja ki, mert egy terméket veszek és mind 2 kupon 1 termékhez lenne használva.
Esetleg valaki próbálta ezt így?
2022. máj. 30. 11:03
5/29 anonim válasza:
az is oda szokott lenni írva, hogy nem lehet halmozni a kedvezményeket. Tehát egy termékhez nem használhatsz két kupont.
6/29 anonim válasza:
Nem lehet, a kupon 1 termék árából biztosít kedvezményt. A kedvezmények és kuponok nem összevonhatóak (egy termékre).
8/29 anonim válasza:
Ez sajnos nem amerika, ahol ha kupon-vadász vagy, és van 100 kuponod, akkor két kosár terméket 99 centért kitolsz az üzletből.
9/29 A kérdező kommentje:
5. Az nincs ráírva, az van még rajta, hogy 1 kupon egy alkalommal és egy tranzakcióhoz használható fel. Ez szerintem megint csak azt jelenti, hogy kétszer nem használhatom ugyanazt az 1 kupont.
Viszont emlékszem, hogy régen valóban az is rá volt írva amit mondasz, viszont most elolvastam mindent, ami rajtuk van és az már nincs rajtuk.
2022. máj. 30. 11:18
10/29 anonim válasza:
Tehát ha van tíz kuponod, akkor még tőlük kap pénzt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!