A Lidlben elég ha a leolvasónak csak egy kinyomtatott QR kódot mutatok meg a Lidl plus app helyett?
1-es
Látom fingod sincs a Lidl+ appról! Nem fizetsz vele, csak kedvezményt kapsz bizonyos termékekre.
Nekem pont tegnap ajánlották,mondtam hogy nem szoktam telefont hozni.
Azt mondta a pénztáros hogy telefon szám is elég.
Ez igaz lehet?
A QR-olvasó nem érzékeli, hogy ő most papírról vagy képernyőről látja-e a kódot. Ha nem hajtod úgy meg a papírt, hogy ott sérüljön, el fogja fogadni.
De 2022-ben ki a tököm nem hord magával mindenhova telefont?
"De 2022-ben ki a tököm nem hord magával mindenhova telefont?"
Már csak azért is mindig nálam van, mert azzal fizetek.
A kinyomtatott qr kód a másik appból (vevőazonosító) működik, pl áfás számlánál.
De Szerintem ebben az esetben nem, mert a rendszer nem fogja felismerni. A Lidl pluszban ahogy változtatod a kuponokat, úgy változik a kód is. nyilván össze sem lehet hasonlítani a kettőt, hiszen az egyik csak statikus adatokat közöl, a másik pedig aktív kommunikációt indít az app és a kassza között, így egy nem akkor generált kódot hiába mutatsz.
Üdv, egy lidl dolgozó
Kedves Lidl dolgozó!
Valahogy másképp kell működnie, mivel én először átküldtem a QR-kódot a lányomnak a telefonjára /képernyőfotó/, majd csak utána aktíváltam a kuponokat, és mégis működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!