Van ilyenkor még a Lidl ben friss pogácsa meg fánk?
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 16:44
1/3 anonim válasza:
Folyamatosan sütik, ahogy fogy, így kiszámíthatatlan mikor van friss. Lehet odamész és pont akkor pakolja ki a frissen sültet, lehet akkor rakja a sütőbe. Ilyenkor van a csúcs, szóval szerintem igen, van.
2/3 anonim válasza:
Ahova én szoktam beugrani munka után hazafelé Lidlbe, ott ilyenkor még folyamatosan van friss, van egy Penny is az egyik útvonalamon hazafelé, ott viszont ilyenkor már nem raknak ki friss péksütit, pedig az is forgalmas helyen van, rakhatnának ki. Szerintem az adott bolttól is függ, meg kell nézni.
3/3 anonim válasza:
A fánkot nem sütik ott helyben, hanem a fagyasztóból veszik ki felolvasztani. Azt már készen fagyasztják. = ha nincs kint és nem sürgős kérj a fagyosból és út közben felolvad ehetőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!