Melyik a legjobb árakkal bíró üzlet, ahol azért a választék is nagy? Lidl? Aldi? Príma? Auchan? Penny? Spar? Tesco? Metro?
1-3%-on belül van az áreltérés, ha egy adott 10-20-as cikkcsoportot vizsgálsz. Nem éri meg ide-oda menni, mert nem spórolsz vele.
Én az Aldi-Lidl-be járok. Gyűlölöm a hipermarketeket, ahol kilométereket kell gyalogolni... És ott is ugyanúgy adott pár márkájú élelmiszert veszek, mint a Lidl-ben.... Tehát hiába van sonkából 28 féle...
Szia, Lidl-ben melózom, de más boltokba is járok
A spart szeretem, mert van konzerves szójabab, meg finom a purpur kenyerük. Van 50%os leárazott részlegük. Ami idegesítő, hogy mindent le kell cimkézni...még, ha egy db almát veszel, azt is...
Tesco: nagyon klassz, mert nagy a kínálat. Szerintem a minőség is jó. Itt is vannak 50%os cuccok.
Penny: oda csak vegán párizsiért járok xd nem olyan nagy durranás. Sorban állás egy örök élet náluk..
.
Lidl: Eredetileg azért jelentkeztem oda dolgozni, mert szeretem a Lidl-t xd a választék jó és figyelnek rá bent, hogy ne legyen romlott gyümölcs, szemét stb - szóval tiszta a bolt és a sorban sem kell sokat várni. Nyitnak kasszát, ha kell Meleg a kenyér meg a péksüti és viszonylag jól kezelik az inflációt is. Náluk is van 50% kenyér, zöldség, hús, hűtött áru stb de alapból is sok olcsó termék van
Aldi; ritkán járok arra, de amikor ott vagyok, mindent kapok, ami kell
Auchan: Nagy választék van. Van élő hal is, szóval friss....őszintén szólva én kivagyok tőle (egy ideje már inkább vegán vagyok, mint, hogy tovább fizessek az életkioltásért...)
Itt is van 50%os termék
Príma, CBA
Hát az változó...van 1-2 jó a belvárosban. Egyszer-egyszer bemegyek oda, ha kell valami.
Egyszer jártam egy külvárosában, de ott már porosodott a kakaós csiga, amit épp köpött be a légy...
Remélem, tudtam érdemi információt adni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!