Nincs ötletetek esetleg, hogy Budapest belvárosában hol kaphatok mandulaaromát?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam Aldiban, Lidlben, Tesco Expressben, CBA-ban, Spárban és még egy kínai kisboltba is bementem, de sehol sem volt :(
Arra a kis 30 ml-es kiszerelésűre gondolok.
Rendelni annyira nem szeretnék, a szállítási költség többe kerülne, mint maga az aroma.
Külön jó lenne, ha Budapest 5./ 7./ 8. kerületének környékén lenne a bolt, mivel most nem igazán van kapacitásom kimenni az agglomerációban lévő nagyobb áruházakba.
2022. márc. 16. 00:40
1/6 anonim válasza:
Ha tesco expressben nincs az baj, ez szerintem a legesélyesebb. GRoby-t próbáld meg!
2/6 anonim válasza:
sütikellékes boltban esetleg? Pesten biztosan van ilyen bolt 😁
3/6 anonim válasza:
Normális tescoban, ne az express szemétben nézd, vagy nagyobb sparban, intersparban.
4/6 anonim válasza:
Ugyanezt lejátsuottam mint te és vegül pennyben találtam
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, ment a zöld kéz😇
2022. márc. 16. 11:56
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!