Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért ilyen drága a coop?

Miért ilyen drága a coop?

Figyelt kérdés
Szemtelenül pofátlanul drágák 200-300ft al árulnak drágábban mindent mint pl tesco,lidl,aldi... 700 ft os félkilos kenyér. 400 alatt nincs is kenyér. Mivel adnak minőségben jobbat ,hogy ennyivel többet is kérhetnek ugyanazért a termékekért ami sokkal olcsóbb máshol. Csak néha vásárlok ott ha nagyon muszály ,de vannak akik csak ott tudnak vásárolni ,így ők akár havonta több ezerrel vagy tízezerrel többet adnak ki élelmiszerre ugyanazért mint ha máshol vették volna csak azért mert nemtehetik meg hogy elmenjenek máshova vásárolni. Szégyen hogy a szegényekről még az utolsó bőrt is leakarják húzni.

2022. márc. 14. 12:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
42%
Nem a coop drága. Te házasodtál rosszul...
2022. ápr. 13. 07:02
 42/47 anonim ***** válasza:
40. Ha minden városban csak egy üzlet lenne, akkor szerintem nem nagyon néznéd, hogy mi a neve, meg mi mennyibe kerül, mert kénytelen lennél tényleg csak ott vásárolni. És akkor a falvakról még nem is beszéltem.
2022. ápr. 13. 11:44
 43/47 anonim válasza:
A Coop egy hót ravatalos bánat üzlet... A Főnököm mindig oda visz minket vásárolni reggel, hiába ugatok neki hogy nézzünk meg mást is, egészen 30.000 ft-al kerül többe a reggeli kaja vásárlás meg ilyesmi, mert oda megyünk állandóan csak.. Neki mindegy, én meg szorongatom miatta a pénztárcámat, és csak jártatom a számat, hogy nekem rohadtul nem mindegy hogy mennyiért veszem meg a napi élelmemet. Pofátlan gusztustalan, eladják a száraz másnapos péksütiket is, és nem is olcsón..
2022. jún. 30. 17:52
 44/47 anonim válasza:

23-nak:

Volt olyanra is példa. Összeszedegettem minden féle péksütit, kb 1500 forintig, és 2400 lett belőle a pénztárnál..

2022. jún. 30. 17:57
 45/47 anonim válasza:

Van ami drágább van ami nem, és van ami olcsóbb mint máshol.

Mint minden kereskedelmi üzletben.

Imádom mikor 150ft a dinnye egy multiba, és képeset oda menni az emberek nagybevásárlásra ez miatt. Közbe meg a péntárnál 4000el többet fizet mint mondjuk az xy helyen a birkája :D

Imádom mennyire lehúzható a magyar nép, és hány ember él ebből fényűző életet.

2022. aug. 8. 22:26
 46/47 anonim ***** válasza:

45 hagyd, van aki képes keresztül kasul menni a városon, és összeszedni az egyiknél az olcsó tejfölt, a másiknál az olcsó zsömlét a harmadiknál meg az olcsó sampont. Közben a benzin többe került, mint ez összesen.

Nem mondok rosszat, mert családon belül is lettem régen kiosztva, hogy nincs eszem, mert a szomszéd tescoban vettem 85 forintos áron 3 tejfölt, amikor a város túlvégében az auchanban csak 78 forint.

2022. aug. 8. 22:58
 47/47 anonim ***** válasza:
Azért ilyen drága a coop, mert egy ideje Glázser Bozsó vezeti! :)))))
2023. júl. 1. 20:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!