Miért ilyen drága a coop?
De mit nem értesz, kérdező?
Egy Aldiba jár havonta 3 ezer ember, egy Coopba meg 300, ergo ha csak egy Aldinak legalább 10-szeres haszna van.
De alkalmazottak fizetése, az adó, az áru bekerülési ára ugyanannyi. A coop kénytelen is nagyobb árrést alkalmazni, mert ha akkorát alkalmazna, mint az Aldi, akkor be is zárhatna. Aztán a nyugdíjasoknak még a Coop sem lenne, akkor mit csinálnának?
“ 30 as igen biztos nemjó ott az élet, azért húztak ki millaóan külföldre.”
Ja, a háromnegyede meg pár hónap után hazahúz, mert nem bírják a sarat, a maradék meg itt cigánykodik sokszor közös szobákban. Egyáltalán nem irigylem őket.
Nézd, én 15 éve németeknél élek, állampolgár vagyok, de komolyan gondolkodok, hogy itt eladok mindent, otthon meg vár a 2000 nm telek, és lesz saját zöldségem meg gyümölcsöm az itteni ipari hulladék helyett. Itt lenne akkora telkem, szarrá adóztatnának.
Csak még 2,5 évig ne omoljon össze az eu, és legyek hitelmentes.
De biztos jobban tudod, amikor a falutábla külső oldalát sem láttad.
37 mint mondtam, mérnöknek jó volt. Meg még most sem lehet panaszkodni.
Számodra a korodnál fogva lehet hihetetlen, de 15 év alatt sok minden változhat rossz irányban.
Szerintem jobb összehasonlítási alapom van ennyi idő alatt, mint az ingázó segédmunkásoknak.
Az egyedüli ami Magyarországon idegesítő, a sok mindenhezértő megmondóember.
“ Csaknem önszántadból mentél, mert itt olyanjó volt... ”
Otthon volt vitorlásom, itt nincs.
“ Vagy elraboltak és fogva tartanak.”
Nem tartanak, viszont ha valahol lekötöd magad (veszel ingatlant, megszokod évek alatt), nehezebben szeded a sátorfád, nem ugrasz mindjárt)
19. Mondjuk a Coop se annyira létfontosságú... Nem tudom, hányadik üzlet Magyarországon az Aldi, Tesco, Lidl, Penny, Auchan, CBA, Spar, meg a kisboltok mellett.
De nem értem. Akinek drága a Coop, ne menjen oda vásárolni. A többi meg miért érdekel bárkit is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!