Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért ilyen drága a coop?

Miért ilyen drága a coop?

Figyelt kérdés
Szemtelenül pofátlanul drágák 200-300ft al árulnak drágábban mindent mint pl tesco,lidl,aldi... 700 ft os félkilos kenyér. 400 alatt nincs is kenyér. Mivel adnak minőségben jobbat ,hogy ennyivel többet is kérhetnek ugyanazért a termékekért ami sokkal olcsóbb máshol. Csak néha vásárlok ott ha nagyon muszály ,de vannak akik csak ott tudnak vásárolni ,így ők akár havonta több ezerrel vagy tízezerrel többet adnak ki élelmiszerre ugyanazért mint ha máshol vették volna csak azért mert nemtehetik meg hogy elmenjenek máshova vásárolni. Szégyen hogy a szegényekről még az utolsó bőrt is leakarják húzni.

2022. márc. 14. 12:38
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Mindegy. De bárki aki oda bemegy az átlessz ba***va . Ami annyit jelent hogy sok embert lehúztak már .reális árakon miért nemtudnak árulni?. Ha máshol igen .pl ott a cba. Az se nagyobb bolt mégis olcsóbb.
2022. márc. 14. 14:51
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Kisvárosban, ahol a szüleim élnek van 3 coop, így lehet választani, hogy a két nagyban vagy a kicsiben akarnak vásárolni dupla annyiért, jóval szarabb minőséget, mint máshol. Maximálisan kihasználják, hogy az idősek, betegek, helyben dolgozók, autóval nem rendelkezők nem buszocskáznak 25 km-t a következő városig, hogy utána hazacipelhessék az árut.

Sokáig csak 2 coop-os bolt volt náluk. Sokaknak felcsillant a szeme, amikor megtudták, hogy új szupermarket nyílik. Kevésbé voltak lelkesek, amikor kiderült, hogy azt is a coop építi.

Feltételezem, hogy a városvezetés sem az áruik minősége és ára miatt favorizálja őket ennyire.

2022. márc. 14. 15:40
 23/47 anonim ***** válasza:
63%

“ De bárki aki oda bemegy az átlessz ba***va ”

Nem lesz. Ki van írva, mi mennyibe kerül, és van jogod eldönteni, hogy kell-e, vagy nem.

Akkor lennél átverve, ha kiírnák, hogy parizel 100g 250 Ft. a pénztárnál meg pl. 400-ar vonnak le. Mondjuk még itt is visszaléphetsz.

2022. márc. 14. 16:08
 24/47 anonim ***** válasza:
70%
1680 Ft.-ot fizettem egy csomag (10 doboz) gyufáért. Otthon néztem meg a számlát, kiváncsiságból, hogy mi került ennyibe? Hajdanán, ez 40 fillér/doboz volt.
2022. márc. 14. 16:32
 25/47 A kérdező kommentje:
Akkor is aki rá van kényszerülve azt lehúzzák, és ezt használják ki az emberek rákényszerülését.
2022. márc. 14. 16:56
 26/47 anonim ***** válasza:
89%

semmiféle átb.cás nincs abban, ha egyik boltban ez vagy az drágább...

Senki nem kényszerít rá, hogy megvedd. Ki van írva, hogy mennyi, vásárlás előtt eldöntheted, hogy megéri-e neked.

2022. márc. 14. 17:17
 27/47 anonim ***** válasza:
76%
Lehúzás kérlek az, mint amikor németeknél szépen kartellben az összes (lidl, aldi, penny, rewe, kaufland, real, netto) egyszerre emelgeti az alapélelmiszerek árát. Na ott nincs választásod. Max az, hogy nem veszed meg.
2022. márc. 14. 17:25
 28/47 anonim ***** válasza:
94%
#26 Kétség kívül igazad van. Hideg volt, szemüveges vagyok, maszkviselés még kötelező volt, és ahogy bementem egy melegebb helyre, bepárásodott a szemüvegem. Tudom magamat b.sztam át a gyufával.
2022. márc. 14. 17:29
 29/47 A kérdező kommentje:
27 es a németeknél igyis szinte ugyanaz az árak vannak mint itt. Csak itt 700 euro a fizetés ott meg 1800 euro. Aztán az áremelésük megsekottyan nekik.
2022. márc. 14. 18:16
 30/47 anonim ***** válasza:
70%

“ Aztán az áremelésük megsekottyan nekik.”

Persze megértem, hogy neked nem fáj, ha másnak emelik. 🤡

Hidd el, a német az 1800-ból fizet még millió dolgot, amit te nem. (Kötelező tv díj, akkor is ha nincs tévéd, ingatlanadó, jóval magasabb energiaárak, most meg pláne)

Annyiból németeknél kb éhen lehet halni. Annál szinte jobban jársz tartós munkanélküliként, mert akkor mindent állambácsi fizet, plusz kapsz zsebpénzt.

2022. márc. 14. 18:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!