Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért ilyen drága a coop?

Miért ilyen drága a coop?

Figyelt kérdés
Szemtelenül pofátlanul drágák 200-300ft al árulnak drágábban mindent mint pl tesco,lidl,aldi... 700 ft os félkilos kenyér. 400 alatt nincs is kenyér. Mivel adnak minőségben jobbat ,hogy ennyivel többet is kérhetnek ugyanazért a termékekért ami sokkal olcsóbb máshol. Csak néha vásárlok ott ha nagyon muszály ,de vannak akik csak ott tudnak vásárolni ,így ők akár havonta több ezerrel vagy tízezerrel többet adnak ki élelmiszerre ugyanazért mint ha máshol vették volna csak azért mert nemtehetik meg hogy elmenjenek máshova vásárolni. Szégyen hogy a szegényekről még az utolsó bőrt is leakarják húzni.

2022. márc. 14. 12:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
30%

“ Szégyen hogy a szegényekről még az utolsó bőrt is leakarják húzni.”

Nem, nem akarják. Azt akarják, hogy az aljanép ne menjen oda. És ezt is lehet plusz szolgáltatásként felfogni, hogy nem kell keveredni a Lakatos Tarzankákkal és társaival.

Aki csak simán szegény, nagyon sajnáljuk, de nem kötelező ott vásárolni. Nekik ott a tesco és társai.

2022. márc. 14. 13:56
 12/47 A kérdező kommentje:
11 es azthiszed hogy csak a lakatosék szegények. Pont nem. Amúgy nem egy kátránypapírt láttam bent igyis vásárolni ott. Őket a drágaság nemérdekli, mert ha daj daj van akkor egy nap a világ.
2022. márc. 14. 14:03
 13/47 anonim ***** válasza:
68%

Nem, szándékosan emlegetem külön a szegényeket és az aljanépet. Ismerek sok szegényt, akitől van mit tanulnom.

Sőt, lakatosék közt sem mindenki mindenki alja.

2022. márc. 14. 14:06
 14/47 anonim válasza:
84%
Nálunk itt falun, van 2 bolt egy coop meg egy maszek, akinek nincs autója az ezekbe jár. Meg nyilt egy albán pékség, de felénk az a szerencse hogy a szomszéd város nincs messze (csak szar oda a tömegközlekedés), ott van penny, lidl, coop, és van egy másik még nagyobb város kb 15km-re ahová már tök jó a vonat és busz közlekedés is, na ott meg minden van (tesco, lidl, penny, aldi, pepco stb...). Úgyhogy pont hogy a szegényebb rétegnek maradnak meg a falusi coop-ok, azt vettem észre hogy a dolgozók bére is itt a legkevesebb a nagy áruházláncok közül.
2022. márc. 14. 14:07
 15/47 anonim válasza:
91%
Még hozzáteszem a coop úgy tudom magyar cég...
2022. márc. 14. 14:09
 16/47 A kérdező kommentje:
Coop óriási lehúzás. Az alkalmazottaiknak 10 évvel lemaradott béreket fizetnek, az áraik meg 10 évvel előrébb vannak, a minőség meg egy nagy núdli.
2022. márc. 14. 14:10
 17/47 A kérdező kommentje:
15 ös akkor már értek mindent miért ilyen pofátlan lehúzósak a coop boltok.
2022. márc. 14. 14:12
 18/47 anonim ***** válasza:
26%

Folyton megy itt a COOP szidása a Gyakorin. Komolyan, itt fizetnek ezekért a kérdésekért? Vagy a LIDL meg TESCO központból írják ezeket a kérdéseket?

Azt miért nem kérdi meg senki, hogy miért olyan drága a BMW vagy a ROLEX?

2022. márc. 14. 14:22
 19/47 A kérdező kommentje:
18 as mert a bmw meg a rolex az nem létfongosságú, és nem érinti az átlag embert.
2022. márc. 14. 14:30
 20/47 anonim ***** válasza:
67%

19.-re.

De SENKI nem tol kést a gyermeked szeméhez, és fenyeget meg, hogy kiszúrja neki, ha nem a COOP-ba jársz.

Tudom, hogy sok városinak hihetetlen, de vidéken is van busz, meg kocsi, sőt, online rendelés is!!!

2022. márc. 14. 14:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!