A Penny a legalja üzletlánc?
Figyelt kérdés
Nem tiszta, zsúfolt, bunkók a dolgozók, az akciós termékből soha nincs készleten, stb2022. márc. 11. 16:36
31/39 anonim válasza:
Nálunk most lett felújítva. Tiszta labirintus.
32/39 anonim válasza:
Nálunk is átalakították, nagyon nem tetszik.
33/39 anonim válasza:
utolsók, milyen változásokat csináltak nagyjából?
34/39 anonim válasza:
Ezt nehéz elmondani. A vásárlói útvonalakat olyanra csinálták, mint egy magazinban egy labirintus feladványt, aminek a kijáratát kell megkeresned. Első pár alkalommal gondolkodnom kellett, hogy hol is vagyok. :) A polcokat is megmagasították , így nem látsz át egyikből a másik sorba. Szerintem megtarthatták volna a "létrafok" elrendezést, nem volt azzal semmi baj. Az egyik helyen viszont van egy nyaktörő. Az egyik járólapot kicsit magasabbra hagyták, már láttam másokat is, hogy megbotlottak azon a részen. :) A termékválaszték viszont nőtt. Egy másik kérdésnél olvastam, hogy hiányolt valaki egy egy terméket. Kettő engem is érintett, úgyhogy annak örülök.
35/39 anonim válasza:
Nem a legalja, legalábbis nálunk. Kedvesek az ott dolgozók, és segítőkészek. Nemrég alakították át, de csak rosszabb lett az elrendezése.
36/39 Sic Semper Tyrannis válasza:
34: az nem labirintus, hanem úgy van kialakítva, hogy végig kell menjél minden soron ahhoz, hogy eljuss a kasszához. Szimpla marketingfogás, mert ha beszaladsz kifliért, lehet, hogy útközben meglátod a vajat, és megkívánod hozzá... :)
37/39 anonim válasza:
#36 Nem! Ez a többi üzletben így van, ahogy írod. A Pennyí elrendezés meg tele van beugrókkal, ahol konkrétan alig lehet elférni, vagy megtalálni bármit.
38/39 anonim válasza:
emlékszem a régen a pennynk magad polcos volt, aztán kitalálták a pici emberméretűeket egy nagy átalakítás alkalmával hol átláthatsz szemmagasságban az egész bolton. nálunk még csak annyi volt újra a nagy újítás talán hogy bejött a reklám rádiójuk, meg néhány új termék, de ha megint lesz boltrendezés és visszaállnak a magas polcokra, inkább érezném visszalépésnek
39/39 Sic Semper Tyrannis válasza:
#37: Akkor az egy "speciális" eset, valószínűleg kicsi a bolt mérete, ezért kénytelenek sakkozni a hellyel, és ilyen beugrókat kell gyártaniuk (azért van zárójelbe a speciális, mert a legtöbb bolt mérete mára már kicsi lett ahhoz mérten, hogy mennyivel nőtt a választék). Olyanok is vannak, ahol az út közepére kénytelenek lerakni egy-egy akciós terméket raklapostól, mert sajnos máshol nincs helyük. Remélem, erre a közeljövőben találnak megoldást, mert nagyon sok helyről jönnek ilyen panaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!