Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny a legalja üzletlánc?

A Penny a legalja üzletlánc?

Figyelt kérdés
Nem tiszta, zsúfolt, bunkók a dolgozók, az akciós termékből soha nincs készleten, stb
2022. márc. 11. 16:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem miért szidjátok a saját márkás termékeket ?

Próbáljunk meg már ne irreális elvárásokat támasztani egy olcsóbb termékkel szemben.

Ez inkorrekt.

2022. márc. 12. 01:45
 22/39 anonim ***** válasza:
94%

Én kifejezetten szeretem a penny saját márkásait, főleg a mirelit pizzát, a tésztákat és a sajtot.

Sokkal jobbak egy Coopos vagy sparos, CBA-s rettenetnél. Nekem.

2022. márc. 12. 06:40
 23/39 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem erősen függ attól, hol van az a Penny.

Bp-n voltam olyanban, ahol volt kosár, igaz, nem lehetett kivinni a parkolóba.

A tisztaság szerintem olyan, mint bármely más boltban.

De nálunk mindig van minden, az akciósból is, a szomszéd városban meg egy lepusztult, üres izé az egész Penny.

2022. márc. 12. 09:46
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
Coop, CBA, Penny. Mivel nagyon ritkán megyek ezekbe, nem tűnt fel, hogy esetleg nem tiszták, vagy bunkók a dolgozók. Az Coopban és CBA-ban akciót vagy rohadt banánra láttam, vagy a az adott termék "akciósan" többe került, mint máshol akció nélkül.
2022. márc. 12. 22:33
 25/39 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
88%

Megjegyzés az "akciós termékekből sosincs" ponthoz:

Ha olyan akciós termékre gondolsz, amely nem szerepel a Penny állandó kínálatában (szakmai nyelven "in-out"), akkor az nem a bolt hibája. Az ilyen termékeket nem a bolt rendeli, hanem leosztásban kapnak fix mennyiséget. Ha ezt 2 óra alatt elkapkodják, akkor nincs belőle több raktáron sem.

Ha viszont olyan akciós termék fogy el, ami amúgy is szokott lenni a boltokban, akkor az az üzlet(vezető) hibája, hisz tudnia kéne felmérni, hogy mennyit rendeljen belőle.

2022. márc. 13. 18:38
 26/39 anonim ***** válasza:
94%

Penny és akkor mi van ha az akciós újságban xxx forintért szerepel mondjuk a cukkini és az adott időpontban a penny boltban NEM akciós áron van kitéve hanem jóval drágábban.

Ebben az esetben kit és hol kell felelősségre vonni?

Nagyon bosszantó ugyanis.

2022. márc. 13. 19:09
 27/39 anonim ***** válasza:
95%
Néha ki lehet fogni jobb akciókat, meg sok márkás termék is ott a legolcsóbb. De összeségében én sem kedvelem, mert volt már, hogy egy ott vásárolt termék 2 vagy 3 héttel a lejárat előtt penészes lett. A Lidlben, Aldiban jobban bízok.
2022. márc. 17. 11:06
 28/39 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem még mindig különb, mint a pofátlanul drága Spar. Nálam a Lidl vált be leginkább.
2022. márc. 17. 22:47
 29/39 anonim ***** válasza:
93%
az én szabolcsi kisvárosomban kedvelt a Penny, azért mert a "legolcsóbb" de attól még igaz hogy zsúfolt, sokszor mindenfelé ledobott raklapok, hatalmas sorok kasszánál mert képtelenek egytől többet nyitni, de több tízezres bevásárlókocsikat szoktam látni magam előtt ( az is ritka hogy előreengedjenek ha 3-4 dolog van is csak a kocsimban) szóval így is életképes
2022. ápr. 3. 20:20
 30/39 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is a legalja!

Koszos: felénk is.

Zsúfolt: abszolút igaz ez is. Kis alapterület, szűk folyosók, zsúfolt polcok, sem elférni nem lehet, sem megtalálni valamit a polcon.

Akciós termékek: soha nincs készleten, ha 10 akciós dolgot venne az ember, biztos lehet benne, hogy abból legalább 4 nem lesz, a többi 6 meg 6 különböző alsó polcra meg sarokba lesz eldugva, esetleg árcédula nélkül. Nehogy megtalálja az ember...

2022. ápr. 30. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!