A Penny a legalja üzletlánc?
Szerintem az élhető boltok ma az Auchan, Spar, Tesco, de csak mert van választék, nem csak sajátmárkás cuccok.
Nyilván a Lidl, Penny olyan helyek, ahova azok járnak, akik az ő saját márkás cuccaikat veszik.
Spar az egyik legjobb, penny-t messziről elkerültem mindig is.
Végül benéztem de gyalázat. Borzasztó.
Kérdező, én mikor kritikát írok, nagyon ügyelek arra, hogy korrekt legyek.
Nem tiszta: Nálunk tiszta
Zsúfolt : Te is a zsúfoltságot növeled, úgyhogy hibás vagy benne. :)
Amúgy ha a termékek összezsúfolására értetted, akkor ebben van valami, de ez a választékot növeli, így ezt el kell néznünk.
Bunkók: Ez ember kérdése, nem üzlet kérdés.
Akciós termékek: Azt nem mondhatom, hogy nincs sosem. Igen, néha előfordul, de ha Te vezetnél egy üzletet nálad is lenne, ebben egészen biztos vagyok. Nem lehet pontosan kiszámolni, hogy mennyi fogy egy termékből, illetve előfordulhat szállítási probléma is. Nem robotok vagyunk, így emberi hibák is okozhatnak fennakadásokat.
Ha már kritizálni kell, akkor a kosarak hiánya tényleg bosszantó.
De dicséretet is tudnék adni. Szerettem volna venni egy bizonyos idény jellegű non food terméket , de éppen levették a polcokról és visszaküldték a központi raktárba. Írtam nekik egy email-t , hogy ha van raktáron, akkor küldjenek belőle 10 db-ot. Ez egy 80 Ft-os vacak volt. Megadtam a vonalkódját és 2 nap múlva ott volt a boltban és átvehettem. Bár úgy tudom ezt más üzletekben is megteszik.
Na meg mikor hiánycikk volt az élesztő. Tudom, hogy nem tartalékolhatták volna a bolti készletet, de rákérdeztem, hogy mikor fog érkezni, erre kihozott a raktárból 3db-ot. Mivel ismernek, a napi vásárlásaimból kifolyólag, így nekem adták, nem annak, aki sosem szokott náluk vásárolni. Volt aki kartonszámra vitte és mást nem is vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!