A Penny a legalja üzletlánc?
Figyelt kérdés
Nem tiszta, zsúfolt, bunkók a dolgozók, az akciós termékből soha nincs készleten, stb2022. márc. 11. 16:36
12/39 anonim válasza:
Szerintem is, egyszer voltam bent, én nem tudom emberek hogy tudnak onnan akármit is venni. Aldi, Lidl számomra ugyanez. Sparba vagy Intersparba járok csak.
13/39 anonim válasza:
Multi szupermarketek közül szerintem is a legalja, de ez tényleg helyfüggő is. Kecskemétem mindenképp az, az aldi meg a spar szinte elit boltnak számítanak, mert a közelebb vannak a központhoz.
14/39 anonim válasza:
Coop. Ott semmi sincs de legalább drága.
15/39 anonim válasza:
A Coop még egy ocsmányság. És jól írják, pofátlanul drága.
16/39 anonim válasza:
Én is kerülöm a Penny-t, de leginkább a Coop-ot és CBA-t. A Spárból az InetrSpar nem rossz.
17/39 anonim válasza:
Ha az összes magyart nem számolom, akkor igen. De azért még a csúcsnak kikiáltott Príma a közelben is jószívvel és rendszeresen pakolja ki a rohadófélben lévő déligyümölcsöket a pultba olyan árakon, amiket csak az éjjel-nappaliban szoktam meg.
18/39 anonim válasza:
Még egy mínusz pont a Coop-ra.
19/39 anonim válasza:
Nálunk is a Penny. Coop van vagy 8 a településünkön, de ezek közül kettő elég színvonalasnak számít.
20/39 anonim válasza:
Úgy 6-8 éve szerettem a pennybe járni, saját márkás dolgok is jók voltak, mostanában tényleg mindenhol kosz, össze-vissza pakolva minden (ha egyáltalán ki van rakva), saját márkás cuccok kb az ehetetlen kategória. Kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!