Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mennyiből tud 1 ember kajálni...

Mennyiből tud 1 ember kajálni 1 nap?

Figyelt kérdés
Napi hány forint szerintetek a reális 1 embernek kajára? Ha lehet akkor azt is vegyétek figyelembe, hogy ha a leírt összeget felszorozzátok 30 nappal (egy hónapra levetítve) mennyire reális érték jön ki. Tehát napi 2000 kajára jónak tűnik, de 60 ezer csak enni egy hónapban elég sok. Nem keresek annyira jól azért.
2021. aug. 18. 14:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
Azt a látszik hogy tapasztalan vagy a konyhában. :)
2021. aug. 18. 16:37
 22/33 A kérdező kommentje:
Ezért vagy te a mester ugyebár.
2021. aug. 18. 16:59
 23/33 anonim ***** válasza:
57%
Én nem vagyok mester. De ha te ennyire gonoaz vagy ,akkor segítsen neked a hóhér.
2021. aug. 18. 17:02
 24/33 anonim ***** válasza:
90%

Én csak azt nem értem nálad kérdező, hogy miért kell kidobnod a felbontott kajákat.

Ha bontasz egy csomag tésztát vagy rizst, nem kell 1 héten belül felhasználnod. Simán kibírja hónapokig is. Bár azt sem hiszem el, hogy ne fogyna el mondjuk 2 hét alatt egy csomag tészta. Tej sem 2 napig jó felbontás után. 5-6 napot is kibír hütöben (tapasztalat).

2021. aug. 18. 17:11
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ha spórolni akarsz a kaján, át kell kattintani a gondolkodásodat.

Pl. mi a fenének kell minden nap csoki és üdítő?

Más. Írjál egy heti étlapot, vásárold meg a hozzávalókat. Igen, van, amiből csak 10 dkg/1 dl kell, de a maradék igenis sokáig tárolható.

A következő héten - mielőtt újra tervezed az étlapot- , nézz körül, miből van otthon. Használd föl azt.

Nézd az akciókat, tanulj meg takarékosan főzni - tudtad pl., hogy a rántott hús süthető tepsiben, olaj nélkül? -, ha valamiből túlfőzöd magad, fagyaszt le, ezzel időt/gázt/mosogatnivalót is megtakarítasz.

2021. aug. 18. 17:26
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Na de ha 4 adag 1790, akkor mondjuk két adagot beraksz a fagyasztóba jövő hétre (még sütés előtt), úgyhogy aznapra csak két adagot számoljunk, mert mondjuk azt eszed ebédre és vacsorára is. Megcsinálod hozzá ugye a krumpipürét.

Reggelire meg vagy eszel müzlit, vagy tejbegrízt, hogy felhasználd a tejet. Így az egész napi kajád megvan egy ezresből.

2021. aug. 18. 17:27
 27/33 anonim ***** válasza:
71%
Akartam érdemben válaszolni ,de mivel látom a válaszaidból h csak kifogásokat keresel minden jó ötletre ezért neked biztos h nem fog menni ez a spórolás dolog,ezt bebuktad...
2021. aug. 18. 18:00
 28/33 anonim ***** válasza:
61%

Láttam itt ezt a rántott húsos példát, alapból nem itt kéne leragadni, lehet rossz a számolás, de nem ez a lényeg.

El lehet költeni 1200-1300 ft-ot is 1 nap, van egy rakás olcsó étel, azokat kicsit többször kell beiktatni, párszáz ft-os kaják, és hosszú távon kiegyenlítődik úgy, hogy azért egy havi 30.000-es keret ne legyen (nagyon) túllépve.

Egy krumplis tészta, nyáron egy csomó rakott étel idény zöldségekből, egy paradicsomos húsgombóc, stb stb...

Ezek olyan olcsók, hogy ha ezeket megcsinálom mondjuk 1000 ft-ból, az 3 napra való ebéd! Ilyenekből többet kell beiktatni, és akkor néha belefér a rántott hús is.

2021. aug. 18. 18:22
 29/33 anonim ***** válasza:
44%

Hát ide tényleg nem érdemes válaszolni.

Rosszindulatú ostoba emberek...

2021. aug. 18. 18:33
 30/33 anonim ***** válasza:
30%
Hú mennyi okoskodó van itt. Mondtam, hogy a végén 100 ft-ból megoldják a napi háromszori étkezést. Meg az a h*lye, aki egy ételt nem 1 héten keresztül eszik, vagy többet merészel enni egy 1 hónapos kismacskánál😄
2021. aug. 18. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!