Szerintetek mennyiből tud az az ember kijönni egy hónapban aki egyedül lakik?
Figyelt kérdés
Az illetőnek saját hitelmentes 2 szobás kertes háza van. Nyilván mindenkinek más az igénye, de szerintetek mennyi lenne az a minimum?2020. jún. 13. 09:39
1/12 anonim válasza:
10 evet eltem egyedul kertes hazban.
Alap igenyekkel 100 ezerbol vigan meg lehet elni.
2/12 anonim válasza:
Persze ha nagyon akarsz, meg lehet elni 50-bol is, de minek?
3/12 mindentudó99 válasza:
Ha nincs hiteled saját lakasban házban 100 -120 de minimál8s igényekkel.
4/12 anonim válasza:
94m2-es házban lakom egyedül, nekem is olyan 100-120 elmegy havonta rezsire, kajára, és nincsenek nagy igényeim, de ha megkívánom valamit akkor megveszem, viszont nem iszom, nem dohányzom, illetve attól is függ ez az összeg, hogy mennyit használom a kocsit, esetleg időnként egy fürdőzés a gyerekeimmel, barátnőmmel. De fűtésszezonban, még 30-40 ezer rájön.
De ezen felül, egy házra mindig van mit költeni.
5/12 anonim válasza:
100 ezerből max. túlélni lehet valahogy, de élni nem.
6/12 anonim válasza:
#5, Tapasztalat? En 100 ezerbol nagy labon eltem, sosem neztem hogy a kajam mennyibe kerul, es nem sporoltam se vizzel se villannyal. Igfaz kocsim nem volt, se cigi vagy tulzott pia.
7/12 anonim válasza:
Persze a bevetelem nem 100 ezer volt, de csak ennyit koltottem el, pedig mindent megvettem amit megkivantam/megtetszett.
8/12 anonim válasza:
Persze, hogy tapasztalat, 52 évesen. Nem tudom, mikor éltél 100 ezerből, mert azt nem írtad, mondjuk 15 évvel ezelőtt még ez lehetséges volt, de manapság ennyi pénz lófing.
9/12 anonim válasza:
5 eve, 30 evesen eleg volt ugy 70-80 ezer. Felkerekitettem 100-ra, mivel egy s mas megdragult.
Kivancsi lennek te mire koltottel rezsin es kajan kivul, hogy nem volt eleg.
10/12 anonim válasza:
Sok mindenre, ugyanis az ÉLET nem csak rezsiből és ételből áll, ezek csak az alap létszükségletek, hogy legyen hol aludni és legyen mit enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!