Kb. mennyiből jönne ki az ember egy hétre Budapesten egy apartmanban?
Párommal szeretnénk a covid után pihenni és kikapcsolódni kb. 7-8 napot Budapesten nyáron, július vége felé (ha már lehet). Apartmanban gondolkozunk, (nem a városközpontban, de nem is a külvárosban) magunkra főznénk, néha étterem, vagy fagyi, tea, kávé stb.
Mivel még nincs közös kasszánk, és nem is élünk együtt, én ragaszkodom ahhoz, hogy legalább az én részen fizessem a szállásnak, étkezésnek, tömegközlekedési jegyeknek stb. Maximum olyan 140-160 ezer forintot tudnék erre fordítani.
Mit gondoltok, ez elég lenne az én részem fedezésére? Természetesen tudom, hogy az ár nagyban függ attól, hogy mennyit eszünk, milyenek az igényeinek, átlagosnak mondanám magunkat. Ahogy én számolgattam, nagyjából kijönne, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A jól ismert külföldi foglaló oldalon beírtam két fő, július 1-8., apartmanok
52 ezer környékén van a legolcsóbb, 430 ezer a felső vége.
Értékelési pontszám és ár együttes figyelembe vételével 110-170 ezer között találsz többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!