Szállodai szarka kérdés! Otthagyhat-e az ember a bőröndjében például egy drága órát, amíg nem tartózkodik ott, anélkül, hogy azon kelljen aggódnia, hogy hozzányúlnak vagy konkrétan megfújják? Takarítók vagy a személyzetből valaki
Köszönöm a választ!
De az, aki reggelenként leellenőrzi a szobákat, biztos hogy nem férhet hozzá? Egy példa, hogy amikor a német labdarúgó-válogatott a 2010-es vb-n, Dél-Afrikában egy puccos szállodában szállt meg, akkor ott is meg tudták őket lopni.
1. Magára valamit is adó szálloda alaposan megválogatja személyzetét.
2. Ez persze sosem lehet 100 százalékos, ezért helyeznek el széfeket mind a szobában, mind a recepciókon.
3. Nyilván a széfeknek is van mesterkódja. Ismét ott vagyunk, hogy magàra valamit is adó szálloda e kódot nem osztja meg a személyzet minden tagjával.
4. Ha ezzel együtt sem szívesen hagysz ott valamit a szobában, miért ne vinnéd inkább magaddal?
5. Én meg soha nem voltam olyan nyaralason, ahol igazán szükségem lett volna egy drága órára... nem lehet, hogy el sem kell vinni?
Széfbe teszem. Vagy ha nincs, akkor a bőröndömbe, ami számzáras.
Lekopogom, még soha nem tűnt el semmim. Rendszeresen utazom, belföldön is, és szinte egész Európát bejártam a munkám miatt.
Olyan is volt, hogy elől hagytam valamit, nem figyeltem rá, hogy eltegyem. Akkor se tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!