Egyiptomba utaznak szüleim, konkrétan Hurghada az úticél. Mire érdemes odafigyelniük? Tippek?
Figyelt kérdés
Van esetleg tapasztalatotok amit megosztanátok? Mit érdemes vinni, amire esetleg nem gondolnánk, ilyesmi érdekelne?!2019. márc. 9. 20:53
2/9 anonim válasza:
Ne igyanak a vezetékes vízből, de a fogukat is csak szigorúan ásványvízzel mossák. Ne egyenek olyan zöldséget, gyümölcsöt amit nem lehet meghámozni. A megmosott gyümölcstől is szinte biztos egy kis gyomorrontás. Vigyenek egy kis házipálinkát és minden étkezés után öblögessenek és igyanak egy kortyot.
3/9 anonim válasza:
"Tippek?"
Tippelem, hogy felváltva ülnek majd a wc-n.
4/9 anonim válasza:
Aprópénzt borravalónak, de örülnek a helyiek a milka csokinak, egyéb edessegeknek is, a szállodai alkalmazottaknak gyakran nagy családjuk van, és nincsenek tulfizetve. Borravalobol nem kell túl sokat adni, 1-2 EUR naponta, és a legtokeletesebb kiszolgalasban lesz részuk.
5/9 anonim válasza:
4x voltam Egyiptomban,egyszer sem ültem a wc-n hasmenés miatt! Gyümölcsöt,zöldséget,mindent ettem,a városban ebédeltem,helyi étteremben,ott is volt saláta,mégsem lett bajom. Pálinka nem árt,borravaló takarítónak max 1 dollár vagy euró.Néha a bárosnak,pincérnek is!
6/9 anonim válasza:
Akkor te egy mázlista vagy és bika gyomrod van. Én 2 szer voltam és mind a kétszer fél napot a WC - n ültünk a párommal. Rokonok még rosszabbul jártak, nekik orvoshoz is kellett menni.
7/9 anonim válasza:
Háát,nem mondanám,hogy fa@za gyomrom van,de ott szerencsére mindig megúsztam! Ha érzik,hogy nem jó a hasuk,azonnal el kell kezdeni szedni az Antinált.Én ismim is kórházban kötött ki!
8/9 anonim válasza:
Ahogyan én látom, az emberiség nagyobb fele nem szarja össze magát attól sem, ha elküldik iküldetésbe évente többször 12 órányi repülőútra. Erre tessék, a gyekorikérdések válaszadóinak jelentős része összecsinálja magát egy egyiptomi 5 csillagos luxushotelben, miközben 3 évente összespórol annyit, hoyg egyszer kiutazzon.
Mi magyarok erro mondjuk, hogy a aparasztja. De sajnos nem tudom, angolul ezt hogyan mondják.
9/9 anonim válasza:
8! Az,hogy valaki összecsinálja magát vagy nem,az nem a repülőút hosszától függ! Igen,vannak olyan kaják,amit bárhol nem lehet megenni és ezt előre nem tudhatod,hogy hol kapod be! Vannak érzékenyebb gyomrúak és kevésbé azok! Van ahol a báros szándékosan kib @ szik veled a jégkockával,ha nem adtál baksist! Nem tudhatod mikor mi hozza ki belőled! De tény,ha más a klima,bizony megterheli a szervezetet és nem mki egyformán reagál rá! Az,hogy 3 év alatt spórol valaki össze egy nyaralást,az miért baj ? Nem mki sz @ rja a pénzt és bizony rengeteg a minimálbéres,de ne legyen már az bűne,ha elakar menni pár évente nyaralni! Nem magamról beszélek ne aggódj,mert tavaly 4x voltam,az éven mindjárt jön a második és nem önellátós,buszos útra megyek elhiheted! Az,hogy most elkap e a hasmars vagy nem,egyelőre rejtély..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!