Ár/érték arányban melyik most legjobb utazási iroda egyiptomi utak vonatkozásában?
Én épp innen írok saját és saját szervezésben oldottam meg.
A repülőjegy 7000 Ft volt retőúrban, a szálloda (5 csillagos all inclusive ellátással) fejenként 6000 Ft naponta.
Ha majd mond az utazási irodás egy rohadt nagy számot ehelyett, gondolkodj, aztán somfordálj vissza hogy megkérdezd, hogyan tudnád ugyanazt iroda nélkül megcsinálni.
Szia.
Én is csak azt tudom mondani, hogy nincs szükség utazási irodára. Ha szeretnéd, én szívesen segítek a szervezésben :)
Vérig sértettél, amikor ahoza a senkiházi megoldásaihoz hasonlítottad az utat, amit saját erőből bárki összehozhat.
Amőgy ha Hurghadába mennél és ilyen tájékozott vagy, egy repjegykeresőt és egy szállásfoglaló oldalt csak képes vagy saját erőből használni? Vagy a fészbukos haverod erre nem tanított meg?
Mi Pozsonyból mentünk Marsa Alamba, a repülőjegyet utazási irodában vettük (charter jegy), a többit magunk intéztük.
Hurghada nem egy jó hely, annál jobb Sharm vagy Dahab, de nekem a déli rész, Marsa Alam környéke a kedvencem. Ez a rész drágább is, és színvonalasabb is, a tömeg is kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!