Egy zsír új Mustang, Challanger vagy Charger, srt8-as, vagy gt500-as vagy hellcat motorral mennyiből tartható fenn egy évre? Ha NAPI szinten használja az ember, boltba menni, munkába menni, stb. meg a hosszabb utakra is.
"Aki ilyet akar használni, vagy használ naponta, az toronymagasan tojik arra, hogy mennyibe kerül az autó fenntartása."
Hogy lehet, hogy mindenki ezeket a szar közhelyeket puffogtatja?
"Aki ilyet akar használni, vagy használ naponta, az toronymagasan tojik arra, hogy mennyibe kerül az autó fenntartása."
Ezt mondjuk én sem teljesen értem...
Egy ilyen autó "csak" 16 milla, egy BMW X6 (pl.) meg 20 millióról indul, valamivel olcsóbban fenntartható, a leendő tulaja mégis mérlegeli ezt a szempontot is...
És utána sem feltétlenül szarik bele.
Sőt, még sokkal sokkal drágább autóknál is lehet szempont.
És attól, hogy holnap nem veszek ilyen kocsit még kérdezni szabad, nem?
Az értékvesztést pedig nem biztos, hogy költségként kéne felfogni, de nem tudom...
Viszont ha igen, akkor ez sokat dob ezeken a kocsikon, mert sokkal lassabban csökken az értékük európában mint mondjuk a német szentháromságnak.
10 év után is akár tarják az áruk 65-70%-át, hogyha jól bánnak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!