Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a LIDL-ben az árak az termékek FELETT vannak kirakva?

Figyelt kérdés
Szinte minden boltban az áruk alatt van kiírva, hogy mennyibe kerül, de itt felette van. Ritkán járok LIDL-be, és nagyon megkavart, hogy mindig más termék árát néztem. Vagy ez is egy kereskedelmi fogás, hogy hátha a pénztárnál már nem veszed észre és nem szólsz?

2020. okt. 11. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
50: Az mióta híres üzletlánc? :o)
2020. nov. 4. 20:56
 52/67 anonim ***** válasza:
19%

"A Carrefour egy nemzetközi áruházlánc, amit Franciaországban alapítottak. Az amerikai Wal-Mart után ez a világ második legnagyobb ilyen cége."

De nincs ezzel gond, szerintem az Rtl Klub sem az egyik legnagyobb TV-adó, én sosem hallottam róla, nagyjából a Nagykunság TV-vel lehet egy szinten.

2020. nov. 4. 20:58
 53/67 anonim ***** válasza:
36%
52, hahó, egy magyar weboldalon vagy. Nyilván a magyarországon jelenlévő bolthálózatokról van szó. Carrefour nincs Magyarországon, ha esetleg nem lennél vele tisztában.
2020. nov. 4. 21:04
 54/67 anonim ***** válasza:
9%

#53 "Nyilván"

Nem, nem nyilván. Sem a kérdésben, sem alatta nem történt arra semmiféle utalás, hogy a Magyarországon jelen levő boltokról lenne szó.

A Carrefour több országban is jelen van, ahol magyar anyanyelvű személyek élnek (részben odaszületés, részben kivándorlás okán), így evidens, hogy egy magyar nyelvű oldalon helye van egy ilyen kérdésnél (további részletezés hiányában) .

2020. nov. 4. 21:07
 55/67 anonim ***** válasza:
48%

Én trollkodom? Te vagy az, aki szemmel láthatóan nem képes elviselni, hogy vele ellentétben az emberek 99%-a tud számolni, olvasni, az olvasottakat interpretálni.

De nekem aztán mindegy, ha úgy jobban esik, járj a Kauflandba meg a Profiba, biztosan sokáig fognak utánad sírni a Lidl fejesei :D

Mindenesetre jelentettem a legutóbbi reakciód.

2020. nov. 4. 21:18
 56/67 anonim ***** válasza:
47%

Arról volt szó, hogy te még nem voltál üzletben, ahol alatta lennének az árak. Ez nyilvánvaló trollkodás, mert még ha fel is tételezzük, hogy nem jársz Magyarországon vásárolni, akkor se igaz. Külföldön is alatta van az ár az üzletek többségében.

2020. nov. 4. 21:19
 57/67 A kérdező kommentje:
Az 55-ös nyilvánvalóan csak kötekedik, egyszerű troll. Magyar weboldal, magyar üzletek, ő meg külföldieket írogat. Amúgy meg sírok, hogy ha jelent. Mi ez? Ovi? "Óvónéni, Béluska elvette a kisautómat!". Szánalom a köbön.
2020. nov. 5. 11:41
 58/67 anonim ***** válasza:
17%
Szánalom a köbön? Te picsogsz azon hogy fenn vannak az árak kiírva.
2020. nov. 5. 12:11
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

NEM, egyáltalán nem zavar. Az viszont százszor jobban zavar, hogy 750 grammot veszünk azon az áron, amibe nemrég 1 kg kerül. Hogy a "2 literes" öblítő csak 1680 ml (Coccolino) Az 1 literes meg 925 ml. Az "1 literes" ARIEL" folyékony mosószer csak 990 ml. A "3 literes" Silan folyékony mosószer 2775 ml-es, és reggelig sorolhatnám!

A csomagolás? Ugyanaz! Csak a töltet kevesebb! No ez a nettó átba szás! Nem az, hogy alul, vagy felül van az ár!

2020. nov. 13. 21:13
 60/67 anonim ***** válasza:
65%
Ez a lidl hibája??? A gyártó változtat a csom mennyiségeken!
2020. nov. 13. 21:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!