Titeket nem zavar, hogy a LIDL-ben az árak az termékek FELETT vannak kirakva?
Ja, persze... azért megy csődbe a lidl, mert a szerintetek normális többség nem megy oda.
Ja, nem... :-DDDDDDDD
Eddig arról volt szó, hogy mindenkit zavar a felső árjelölés, csak egyes "birkákat" nem...
Döntsétek már el, hogy akkor most mindenkit/ sokakat zavar, vagy birkából van sok!
:-DDDDDD
Pékáru esetén már egy-két alkalommal szívtam (nem azt vettem, amit akartam), de a többi termék esetén a jelentősen eltérő ár, és a látható termék miatt (Egy kolbászos táska és egy májas táska kívülről majdnem egyforma, de egy legginfs meg egy póló azért eléggé eltérő.) ritkán tévesztek.
Engem sokkal jobban zavar a Penny szoftvere, ahol nem azt írják rá a blokkra, hogy banán (akcióban)279 Ft, hanem azt, hogy 399 Ft (eredeti ár) - 120 Ft. Így amikor írom a kiadásokat, akkor mindig matekoznom kell, mert a lédig zöldség esetén nem kerek szám sem az eredeti összeg, sem a levonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!