Titeket nem zavar, hogy a LIDL-ben az árak az termékek FELETT vannak kirakva?
Figyelt kérdés
Szinte minden boltban az áruk alatt van kiírva, hogy mennyibe kerül, de itt felette van. Ritkán járok LIDL-be, és nagyon megkavart, hogy mindig más termék árát néztem. Vagy ez is egy kereskedelmi fogás, hogy hátha a pénztárnál már nem veszed észre és nem szólsz?2020. okt. 11. 12:10
21/67 anonim válasza:
20-as: azért nem lehet fogyasztóvédelemhez fordulni mert figyelmetlen a vásárló. Oda van írva, hogy az ár melyik termékhez tartozik de azért érdekes, hogy sokszor direkt úgy van elhelyezve, hogy összekeverje az ember.
22/67 anonim válasza:
Nekem soha nem jelentett problémát!
El tudom olvasni, hogy mit akarok venni, és az mennyibe kerül.
23/67 A kérdező kommentje:
22: Olvasni én is tudok, de nem látom, hogy mit nem lehet érteni azon, hogy nem ez a megszokott, így kényelmetlenséget okoz. Ha az autópályán fordítva mész, nem a többieknek kell megfordulniuk...
2020. okt. 11. 15:50
24/67 anonim válasza:
És mennyi minden dolog van még az életben, ami egyik helyen így van, egy másik helyen úgy, egy harmadikon meg amúgy...
Ne legyetek már autisták! :)))
25/67 anonim válasza:
Túl van tárgyalva szerintem. A kérdés az volt, hogy zavar-e vagy sem, nem pedig az, hogy mennyire fogyatékos a kérdező.
26/67 anonim válasza:
De nagyon zavaró részben ezért nem szeretem és nem is járok lidl-be
27/67 anonim válasza:
Nem, mondjuk eddig fel sem tűnt igazából.
28/67 anonim válasza:
Nekem sem tűnt fel. Mindig elolvasom a szöveget is, mert nem egyszer volt rossz helyen valami egy boltban. Néha még a kódot is egyeztezem, pl az auchanban. Most, hogy felhívtad rá a figyelmem, tuti bosszantani fog :D
29/67 anonim válasza:
Nem kell konteókat gyártani hanem olvasd el a címkét ha megy ..
Valószínűleg az üzlet naívan azt feltételezi a vásárlók elolvassák mit vesznek meg
30/67 A kérdező kommentje:
Utolsó: a többi 99 üzlet miért tudja normálisan tudja kiírni az árakat? Hagyjuk már a hülyeséget...
2020. okt. 14. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!