Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a LIDL-ben az árak az termékek FELETT vannak kirakva?

Figyelt kérdés
Szinte minden boltban az áruk alatt van kiírva, hogy mennyibe kerül, de itt felette van. Ritkán járok LIDL-be, és nagyon megkavart, hogy mindig más termék árát néztem. Vagy ez is egy kereskedelmi fogás, hogy hátha a pénztárnál már nem veszed észre és nem szólsz?

2020. okt. 11. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
10: Ja, csak mekkora betűkkel ugye. Amúgy ha siet az ember, akkor sem olvassa el a szöveget, csak a számot nézi. :o)
2020. okt. 11. 13:12
 12/67 anonim ***** válasza:
63%
Akkor tanuld meg hogy fenn vannak az árak. Mit vársz? Petíciót indítasz hogy alulra írják az árakat, vagymi? Eszem megáll hogy min tudnak fenn akadni az emberek.
2020. okt. 11. 13:16
 13/67 anonim ***** válasza:
85%
Én még észre sem vettem, hogy ott máshogy van:D
2020. okt. 11. 13:24
 14/67 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az a bajom a fenti kiírásokkal, hogy az nem azon a polcon van ahol maga a termék. Az észszerűség elve azt diktálná hogy bármit is címkéz az ember, ott legyen a címke, tehát fizikailag ugyanazon a polcon ahol a megcímkézett dolog.

Azt viszont elég érdekesnek tartom amekkora frusztráció uralkodik itt. Nem kéne azon összeugranunk hogy kinek hogy szimpatikusabb a címkézés, már a lepontozást is elképesztőnek tartom egy olyan kérdésnél ami személyes véleményekről szól, az már csak lehet az embernek, urambocsá'. De azt végképp nagyon unintelligens dolognak tartom amikor többen azzal kóstolgatják a kérdezőt, hogy mivel ők tudnak olvasni, ezért nem gond. Nyilván akit zavar az nem tud olvasni... 😃

Ez nem erről szól, csak annyi hogy mindenkinek máshogy működik a logikája, valakinek így kényelmesebb, valakinek úgy, de nincs benne annyi hogy ennyire befrusztrálódjanak tőle egyesek.

2020. okt. 11. 13:25
 15/67 anonim ***** válasza:
54%

Engem is zavar. Teljesen megszoktam, hogy majdnem minden boltban vagy az adott terméken, vagy alatta van az ár, de a Lidl-ben nem. Mindig keresem, hogy hol van, aztán rájövök, hogy felette van.

Ráadásul van, amit nem is látok, pedig nem vagyok alacsony, 178 cm-mel. Tudom, ez nem egy 2 méteres magasság, de egy nőnél mégiscsak nem számít kicsinek.

2020. okt. 11. 13:35
 16/67 anonim ***** válasza:
87%
Először zavart, aztán fél évig csak Lidl-ben vásároltam. Most az összes többi zavar.
2020. okt. 11. 13:54
 17/67 A kérdező kommentje:

Engem is meglep, hogy mennyire tudnak ugrani az emberek egy egyszerű kérdésre, de nem igazán foglalkozom velük, betudom az intelligenciájuk és empátiájuk hiányának, csak ők a fontosak, az már nem érdekes, hogy másnak mi okozhat gondot.

Az viszont megnyugtat, hogy nem csak nekem fura ez az elrendezés, ahogy a 14-es is írta, ez logikailag sem oké, hogy nem az áru polcán van az árazás.

2020. okt. 11. 14:12
 18/67 anonim ***** válasza:
83%
Sose tűnt fel
2020. okt. 11. 14:52
 19/67 anonim ***** válasza:
58%

Engem is zavar, de rettenetesen. A férjem rendszeresen jár pékáruért, és teljesen más ízt hitt annak, amit vett. Mert felette van az írás.

Sőt, valahogy a Lidl maga is zavar, nekem nagyon nem jött be.

Negyedévente egyszer megyek, mert valami nonfood termék van verhetetlen áron. De annak már csak a hűlt helyét látom. Elképesztő a tömeg.

2020. okt. 11. 14:58
 20/67 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez problémás lenne, már rég nyakonvágta volna őket a fogyasztóvédelem....
2020. okt. 11. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!