Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti melyik áruházláncot tartját...

Ti melyik áruházláncot tartjátok a legjobbnak?

Figyelt kérdés

Az ismertebbek közül:

Tesco, Spar, Auchan, Aldi, Lidl, Coop, Reál, CBA.

Akár sorrendet is állíthattok.

Melyikről van rossz véleményetek?

2019. aug. 11. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Nagybevásárlásra tesco/interspar a választék és az àrak miatt (Auchan nincs a közelben.)

Aldi a mindennapi bevásárláshoz, mert az esik útba (meg a tesco express, de ott sosincs semmi...) Lidl-be ritkán járok, annak és az Aldinak is az a baja, hogy mindenből csak sajàt márkásaik vannak szinte. Lidlben az üdítő/rágcsa felhozatal a jó, baráti összeröff előtt járok oda. :)

Coop/reál/cba nekem a sarki kisbolt kategória, ahova csak akkor megyek be, ha sürgősen kell valami. A háromból a reál a legjobb, legalábbis errefelé.

2019. aug. 11. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Lidl, Penny csak ebbe a kettőbe járok már csak. A többiben folyton csalódtam, ezekben még sosem
2019. aug. 11. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Aldi a favorit. Lidl is hasonlóan jó, csak az nekünk ritkán esik útba, elég messze van csak tőlünk, de ha épp arra járunk, szívesen betérünk.

Rangsorolva, kis indoklással:

1. Aldi - Szép zöldség és gyümölcs, finom friss pékáru, kiváló árak! Az aktuális akcióban szereplő termékek is nagyon jók, szeretünk onnan ruhát, szerszámot, stb-t venni. Plusz pont az áruházak elrendezéséért, és az alkalmazottak is mindig kedvesek.

2. Lidl - Ugyanaz mint az előző, csak messzebb van nekünk. :)

3. Auchan - Nagy választék, finom pékáru.

4. Spar - 1-2 dolgot szeretek náluk, elég korrektek az árak.

5. Tesco - Régen szerettem, de már horror árak vannak, az üzletek kaotikusak, rengetegszer futottam bele bunkó eladóba, a polcok fele üres, olyan alap árucikkeket nem tartanak, amiket még az utolsó sarki kisboltban is meg lehet venni... A zöldség-gyümölcs borzalmasan néz ki. Nem az utolsó helyet kapja, mert néha ruhát szoktam venni, azok jók.

6. Coop - bevallom, pár éve nem jártam már Coopban, beleuntam a zéró választékba és a koszos(!) boltba.

7. CBA - lakhelyem büszkesége, az még egy dolog, hogy nincsenek áruk, végülis tényleg a klasszik falusi kisbolt, na de az, hogy rendszeresen(!) romlott az áru, az azért nem normális. A személyzet stílusa felháborító, az árak vicc-kategóriások. Remélem, mielőbb lakat kerül rá. Sajnos más üzleteikkel sincs sokkal jobb tapasztalatom.

Reálban nem jártam, nincs is a közelben, nem is vagyok rá különösebben kíváncsi, így kihagyom a rangsorolásból.

2019. aug. 12. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Aldi Lidl: ezekbe járok csak, esetleg a Sparba, ha hirtelen kell valami.

A többi kiesik, nem szeretem, drágák (főleg Coop, Reál, CBA), és sok a rossz minőségű termék.

TESCO-t meg eleve utálom is.

2019. aug. 12. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!