Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti melyik áruházláncot tartját...

Ti melyik áruházláncot tartjátok a legjobbnak?

Figyelt kérdés

Az ismertebbek közül:

Tesco, Spar, Auchan, Aldi, Lidl, Coop, Reál, CBA.

Akár sorrendet is állíthattok.

Melyikről van rossz véleményetek?

2019. aug. 11. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Egykutya mind, nincs különbség.
2019. aug. 11. 15:14
 2/14 anonim válasza:
68%

1.Spar

2. Auchan, Tesco

3. Aldi, Lidl,

4. Coop, Reál, CBA

2019. aug. 11. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
A Lidlt
2019. aug. 11. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Talán a Lidl és az Interspár

Meg a Tesco, mert ott van a legnagyobb választék. ha valamit nem találok máshol, végső lehetőségként mindig ott keresem, és általában van is.

2019. aug. 11. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Lidl

Tesco, Auchan

Aldi

Spar

CBA

Coop, Real

2019. aug. 11. 16:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Kigelejtettem, hogy némi leírás is érdekel az okokat illetően.
2019. aug. 11. 16:16
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

1. Lidl

Van választék, kedvező árak, van pár saját márkás cuccuk, amit szeretek. Gyors mindig a pénztár.

2. Tesco, Auchan

Nagyobb a választék, de nekem kicsit kiesik.

3. Aldi

Nem szeretem, annyira, mint a Lidl-t, nincs konkrét oka.

4. Spar

Sok minden drága, rengetegszer vettem romlott cuccot, bár lehet, ez csak az adott egységre jellemző, mint a félelmetesen lassú pénztárosok is.

5. CBA

Drága, nincs nagy választék.

6. Coop, Real

Mint az 5., csak még inkább.

2019. aug. 11. 16:26
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Talán a legjobbnak az Aldit mondanám. Igazából azért is azt, mert eddig bármelyik Aldiban voltam, egyikben sem csinálják azt, hogy van 4 pénztár, de csak az egyik van nyitva. Szóval az Aldi gyors, ezért is szeretem.

Utána a Tesco. Nagy választék, imádom, hogy egy áruházban mindent meg lehet találni.

Ez után jön a Spar. Tény, hogy szerintem az Aldihoz képest nagyobb a kínálat, de eddig bármelyik Sparban is voltam, olyan lassúak, hogy az csak na. Mármint, van összesen kb. 4 kassza, és egy van mindig nyitva. És a kasszás mellett ott ül még egy kasszás, aki nem dolgozik, hanem beszélgetnek. Szóval irtó lassú a Spar. Illetve már vettem olyan húst, amiről otthon derült ki, hogy romlott volt.

A többi a felsoroltak közül nekem nagyon kiesik, szóval szinte soha nem is járok oda.

2019. aug. 11. 17:40
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

8-as válaszoló vagyok.

Mondjuk így belegondolva, nem vagyok már annyira biztos abban, hogy a Sparban nagyobb a kínálat, mint az Aldiban. Vagyis nem tudom eldönteni. Mindenesetre, ettől függetlenül is az Aldi a top 1.

2019. aug. 11. 17:42
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

1.Lidl

Jó és széles a választék, ami nekünk kell, szinte mindent megtalálok, többnyire a minőség is jó, van sok dolog, amikből kifejezetten szeretjük a saját márkás cuccaikat. elég jók az árak, nálunk gyors a pénztár, rendesek a dolgozók,az üzlet is mindig tiszta, rendezett.

2.Tesco

Általában véve szeretem, mert nagy a választék, sajnos nálunk csak ilyen "kisTesco" van, ahol jóval szűkebb, szóval azért annyira nem vagyok oda, főleg mostanában, de összességében jó üzletnek tartom.

3.Spar, Coop , Reál

Ezek a mi városunkban nagyjából egy szinten vannak (illetve van több kisebb coop, reál is, de ha "fő" üzleteket nézem). A választék nem rossz, a legnagyobb Reálban pl. kifejezetten széles, az árakkal annyira nem vagyok kibékülve. A boltok nálunk igényesek, nagyrészt tiszták, a kasszák egész gyorsak.

Auchan, Aldi csak a megyeszékhelyen van sajna, az Auchan annyira nem jön be nekünk, az Aldit szeretjük, csak nem járunk túl sűrűn. De amikor ott vásárolok, elégedett vagyok vele.

Penny: néhány dolgot szoktam ott venni, mert időnként vannak jó akciók, de a választék kicsi, a termékek minősége változó. Nálunk folyamatosan pakolnak, árut töltenek, örökké kupi van, a kocsival nem lehet elférni a sorok között, általában tömeg is van, egymást kerülgetjük a szűk helyen. A kassza is sokszor lassú, fél üzletben áll a sor.

2019. aug. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!