Ti melyik áruházláncot tartjátok a legjobbnak?
Az ismertebbek közül:
Tesco, Spar, Auchan, Aldi, Lidl, Coop, Reál, CBA.
Akár sorrendet is állíthattok.
Melyikről van rossz véleményetek?
1.Spar
2. Auchan, Tesco
3. Aldi, Lidl,
4. Coop, Reál, CBA
Talán a Lidl és az Interspár
Meg a Tesco, mert ott van a legnagyobb választék. ha valamit nem találok máshol, végső lehetőségként mindig ott keresem, és általában van is.
Lidl
Tesco, Auchan
Aldi
Spar
CBA
Coop, Real
1. Lidl
Van választék, kedvező árak, van pár saját márkás cuccuk, amit szeretek. Gyors mindig a pénztár.
2. Tesco, Auchan
Nagyobb a választék, de nekem kicsit kiesik.
3. Aldi
Nem szeretem, annyira, mint a Lidl-t, nincs konkrét oka.
4. Spar
Sok minden drága, rengetegszer vettem romlott cuccot, bár lehet, ez csak az adott egységre jellemző, mint a félelmetesen lassú pénztárosok is.
5. CBA
Drága, nincs nagy választék.
6. Coop, Real
Mint az 5., csak még inkább.
Talán a legjobbnak az Aldit mondanám. Igazából azért is azt, mert eddig bármelyik Aldiban voltam, egyikben sem csinálják azt, hogy van 4 pénztár, de csak az egyik van nyitva. Szóval az Aldi gyors, ezért is szeretem.
Utána a Tesco. Nagy választék, imádom, hogy egy áruházban mindent meg lehet találni.
Ez után jön a Spar. Tény, hogy szerintem az Aldihoz képest nagyobb a kínálat, de eddig bármelyik Sparban is voltam, olyan lassúak, hogy az csak na. Mármint, van összesen kb. 4 kassza, és egy van mindig nyitva. És a kasszás mellett ott ül még egy kasszás, aki nem dolgozik, hanem beszélgetnek. Szóval irtó lassú a Spar. Illetve már vettem olyan húst, amiről otthon derült ki, hogy romlott volt.
A többi a felsoroltak közül nekem nagyon kiesik, szóval szinte soha nem is járok oda.
8-as válaszoló vagyok.
Mondjuk így belegondolva, nem vagyok már annyira biztos abban, hogy a Sparban nagyobb a kínálat, mint az Aldiban. Vagyis nem tudom eldönteni. Mindenesetre, ettől függetlenül is az Aldi a top 1.
1.Lidl
Jó és széles a választék, ami nekünk kell, szinte mindent megtalálok, többnyire a minőség is jó, van sok dolog, amikből kifejezetten szeretjük a saját márkás cuccaikat. elég jók az árak, nálunk gyors a pénztár, rendesek a dolgozók,az üzlet is mindig tiszta, rendezett.
2.Tesco
Általában véve szeretem, mert nagy a választék, sajnos nálunk csak ilyen "kisTesco" van, ahol jóval szűkebb, szóval azért annyira nem vagyok oda, főleg mostanában, de összességében jó üzletnek tartom.
3.Spar, Coop , Reál
Ezek a mi városunkban nagyjából egy szinten vannak (illetve van több kisebb coop, reál is, de ha "fő" üzleteket nézem). A választék nem rossz, a legnagyobb Reálban pl. kifejezetten széles, az árakkal annyira nem vagyok kibékülve. A boltok nálunk igényesek, nagyrészt tiszták, a kasszák egész gyorsak.
Auchan, Aldi csak a megyeszékhelyen van sajna, az Auchan annyira nem jön be nekünk, az Aldit szeretjük, csak nem járunk túl sűrűn. De amikor ott vásárolok, elégedett vagyok vele.
Penny: néhány dolgot szoktam ott venni, mert időnként vannak jó akciók, de a választék kicsi, a termékek minősége változó. Nálunk folyamatosan pakolnak, árut töltenek, örökké kupi van, a kocsival nem lehet elférni a sorok között, általában tömeg is van, egymást kerülgetjük a szűk helyen. A kassza is sokszor lassú, fél üzletben áll a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!