Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik ország whisky-jét...

Melyik ország whisky-jét tartjátok a legjobbnak?

Figyelt kérdés
ÉS más alkoholos italokról is érdekelne a véleményetek.

2015. febr. 12. 20:04
 1/4 Phoney ***** válasza:
Egyiket se, mindegyikből csinálnak nagyon jókat. És ez érvényes a többi italfajtára is. Ismerek már egynéhány italfajtát, de olyat nem, ami valahogyan jobb lenne a többinél.
2015. febr. 12. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én a skótra szavazok. Johnnie Walker Black Labelt nagyon szeretem. Vodkából nem tudok egy országot mondani, orosz, svéd, és finn vodkák elég jók, pl.: Russian Standard. Absolut, Finlandia. Tequilából nyilván mexikói a legjobb, ginből angol. Cognac csak francia lehet szóval abból az a legjobb. Pálinka meg csak magyar lehet, szóval abból meg az a legjobb. Borból talán az olasz és francia borok lehetnek a legjobbak. Sörből amit eddig ittam a mexicói Corona extra jött be legjobban. Ha pedig megfizethető árkategóriában kell mondjak sört, akkor nekem a dán Tuborg és a holland Heineken jön be a legjobban.
2015. febr. 12. 20:18
 3/4 Phoney ***** válasza:

A pálinka csak magyar lehet, de vagy 10 másik európai országnak van még eredetvédett gyümölcspárlata, amik gyakorlatilag semmiben nem különböznek a pálinkától. A franciáktól (Émile Pernot) vettem már olyan jó szilvát, hogy azóta is keresem, itthon melyik pálinkafőzde tud hasonlót.

A cognac egy érlelt borpárlat, és mint ilyennek, szintén elég sok eredetvédett „testvére” van. A Hennessy VS áráért pl. van olyan jó a (spanyol) Carlos I. Brandy de Jerez is. A drágábbaknál nem tudom, mi a helyzet, de számíthatsz rá, hogy magasabb árkategóriában sem maradnak le, mert különben nem nagyon lehetne eladni őket.

2015. febr. 13. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Jack Daniels Tennesy Whiskey

Maker'S Mark Whiskey

Glenfiddich Whiskey

Chivas Regal Whiskwy

Hennessy Cognac

Jó minőségű Metaxa ,legalább 7 csillagos

Ezeket kóstoltam is ,azért javaslom.

2015. febr. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!