Miket szoktatok enni, ami nem hizlal, de laktat?
Sovány húst salátával.
Ami hizlal:
Zsiradék, szénhidrát, cukor
Ezeket kerüld, vagy csökkentsd!
„Ami hizlal:
Zsiradék, szénhidrát, cukor”
Ez így nem igaz közvetlenül. Sokkal inkább, hogy ha ilyeneket eszel, attól csak éhesebb leszel, ezért többet eszel.
#6
Igyekeztem nem tudományos értekezést írni az ok-okozati összefüggésekről, de a lényeg benne van.
A sok "professzor" lepontozott, mégis én vagyok 56kg 86-ról, 8 hónap alatt, ezek figyelembevételével, éhezés nélkül.
Mindenki más azt csinál, vagy gondol amit akar.
Az 5-ös, 6-os jól írja!
Az alacsony ch, és zsír tartalmú ételeket kell fogyasztani.
Bármelyik kalória-táblázatot átolvasod, ki tudod belőlük választani, hogy melyeket fogod előnyben részesíteni akár a húsok, akár a ch-tartalmú kaját közül.
Ha pl. megnézed a belsőségeket, szinte semmi zsír, és ch nincs bennük, csak kalória értékük van. Máj, zúza, vese, pacal!!!
Laktatóbbak azok a kaják, amelyeknek a GI (=Glikémiás Indexe) az alacsony kategóriába tartozik, mert a benne levő ch-t lassan bontják le, később éhezel meg.
Az alacsony GI érték 0-55 % között van. Közepes az 55-80, és attól felfelé már magas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!