Mit ajánlanátok délutáni nasinak, vagyis uzsonnára, ami nem hízlal, de laktat, és a vércukorszintet is rendben tartja?
magvakat: pl pisztácia ,diák csemege,
aszalt gyümölcsök.
túró krémek
Nekem a kókuszkrém vált be. Lehet reszelékből (őrölt és normál vegyesen) és kókuszlisztből is (én többnyire keverem, sok kókuszliszt, kevés reszelék), utóbbi esetben nagyobb mennyiség lesz és alig lesz az alapban kalória, persze jót tesz neki, ha kerül bele dió, gyümölcs, miegymás. Citromlét és citromhéjat is szoktam bele rakni s a mazsola, vanília sem rontja el. A kókuszlisztes verzió ugye jóval vizesebb, így különösen fel kell turbózni, de én a másikkal is ugyanúgy megteszem, s az már jóval kalóriadúsabb :D
Én nagyon kedvelem ezt, ha este már nem nagyon vagyok éhes, de nassolni szeretnék, lazán betolok egy kisebb adagot, oly pici a kalória- és szénhidráttartalma. A mazsola szokta kicsit megdobni, de az is csak annyira, hogy a ketogén napokba nehezen fér be, máskor nem gond. S ez opcionális, édesítő is mehet helyette.
Puding (sovany tejjel, edesitovel, behutve)
Ropogos zoldsegcsikok (karalabe, pritamin paprika, kigyouborka, retek stb.)natur joghurtba martogatva, vagy csak magaban ragcsalva
Koktelparadicsomfalatkak mozzarellagolyokra vagy fetasajtra tuzve, olivabogyoval a tetejen
Eper, malna, zoldalma (savanyubb, ropogos!), afonya natur joghurttal turmixolva, behutve, esetleg lefagyasztva "fagyikent".
Olajos magvak (ovatosan azert!:))
Natur turo citromhejjal, edesitovel, vaniliaeszenciaval izesitve, keves mazsolaval ha szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!