Kifòzött tasakos rizs. Állag, szavatosság rendben. Benne egy pici zóld pondró, kidobtam. A rizst ezek után megegyem, vagy ne egyem? Te megennéd?
Bajod nem lesz tőle, de én személy szerint osztom az elsőt, elmenne az étvágyam.
Egyszer karfiolt főztem (rántottnak) és a vízeb nagy kövér zöld hernyók jöttek fel, de sokan.
Bebundáztam, megsütöttem, gondoltam akkor úgy már semmi köze a hernyókhoz, de ahogy visszagondoltam azokra a hernyókra, olyan gusztustalan volt, hogy egyszerűen nem bírtam beleharapni az ételbe.
Az utolsón annyira elkezdtem röhögni:D Azt írja hernyókat talál, majd a következő, hogy bebundáz, kisüt. Teljesen elkerekedett a szemem, hogy milyen lazán hasznosítja a grátisz állati fehérjét, mire rájöttem, hogy a karfiolról beszél:D
meg ne edd azt a rizst, nem véletlenül volt benne az a pondró.:) 3 tasak rizs 125 forint a boltban...százhuszonöt! kevesebb, mint egy csomag rágó...és három db. zacsi van benne, vegyél újat!
Extra protein! :D
Simán megenném, persze. Nem hiszek abban, hogy az efféle egyszerű, elvileg egy komponensű élelmiszeripari termékek esetében egy teljesen természetes kis hernyó jelentené a legnagyobb problémát (a bonyolultabbaknál pedig nyilván pláne ez a helyzet, de anélkül meg lehet lenni, viszont alapanyagot akkor is venni kell, ha az ember nem önellátó, ami extrém ritka).
A cseresznyében meg is eszem a kukacot, ha van bennük. Fogalmam sincs róla, amikor bekapom a szemet, hogy van-e, de olykor előfordul. Ha "rendes" kukac és nem tette tönkre a gyümölcs egy részét (észrevehető mennyiségű szotty és kukacürülék, fúj, azt kiköpöm), s nem is érzem, hogy benne volt-e, akkor ez van, üzemi baleset, még vega koromban sem dőltem a kardomba miatta.
Alapesetben egyébként nem szeretem az ilyesmit, az én étvágyamat sem serkenti, protein ide vagy oda, az amúgyis túl pici van benne...
Egyszer volt, hogy olyan zabpehelyből csináltam zabkását, ami kukacos volt.. nem vettem észre, jóízűen megettem, de mondom, hogy hm, milyen fura, de csöppet se kellemetlen mellékíze van most... aztán a végén látom, hogy a maradék pehelyben túl nagy a nyüzsi, hát volt benne jópár kis kukacocska. Néztem magam elé egy jó 10 másodpercig, újrarendeztem a dolgokat a fejemben, aztán vállat vontam és ennyi volt :D
D ha előbb veszem észre, nem eszem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!