Száraz sárgaborsó meg tud romlani?
Figyelt kérdés
Körülbelül tavaly ilyen tájban vettem 2 kiló sárgaborsót. Felét felhasználtam, nem sikerült jól az étel és így el is ment a kedvem a sárgaborsótól. 1 éve, vagy kicsivel több mint 1 éve van kb 1 kg száraz sárgaborsó légmentesen bezacskózva, szája elkötve. Megromolhatott? Felhasználhatom?2014. márc. 19. 11:07
1/6 anonim válasza:
Ha rendesen ki volt szárítva, akkor nem romlott meg. Jómagam 5-6 éves sárgaborsóból is főztem már.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2014. márc. 19. 11:12
3/6 anonim válasza:
ahogy elöttem írták. n 2év után használtam nem volt baja.
azért mielött nekiálssz főzni áztasd be kicsit.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Lenne még egy kérdésem, ha nem gond. Most kívántam meg, délutánra (16-17óra) szeretném, hogy készen legyen. Olvastam az interneten valahol, hogy elég neki 3 óra áztatás is, mert a sárgaborsó nem olyan, mint a bab. Ez helytálló? Igaz? Mert akkor beáztatnám 3 órára és utána odatenném főni (főzeléket szeretnék belőle csinálni). Ez esetben mennyi idő kell, hogy a borsó megpuhuljon?
Ha még valaki erre tudna nekem válaszolni azt nagyon megköszönném!
2014. márc. 19. 11:25
5/6 anonim válasza:
Mi konkrétan semeddig sem áztatjuk be a sárgaborsót, miután megfőtt botmixerrel összedaráljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!