Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sárgaborsó főzelék - Más is...

Sárgaborsó főzelék - Más is kikészül tőle? :S

Figyelt kérdés

Csak magában, liszt nélkül szoktam készíteni, majorannával. Hát néha bitangul elcseszi a gyomromat. Nyáron megettem belőle levest, aztán utána rá kb. 20 percre kávéztam, nap hátralévő részében és még vagy 5 napig folyamatosan a klotyóra rohangáltam (iszonyatos görcseim voltak). Gondoltam hátha a hús nem volt jó, de nem...A minap megint csináltam főzeléket egymagában ettem, hús nélkül. Most nem volt olyan durva utána, de kicsit fájt a hasam és zuborgott (fel nem fújt amúgy).

Érdekes, hogy a lencse, sólet, zöldbab, zöldborsó soha nem csinál ilyen gondot. Csak a sárgaborsó. Van más is így vele, vagy csak nekem van ilyen elcseszett gyomrom? :S

2013. márc. 28. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Utálom !!
2013. márc. 28. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:
:D
2013. márc. 28. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ettem vagy minimum 8 éve,de most megkivantam:)
2013. márc. 28. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, épp ez a bajom vele, hogy nagyon szeretem :D
2013. márc. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!