A főtt füstölt hús meddig áll el? és a főtt (száraz) sárgaborsó?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 10:15
1/2 anonim válasza:
A hús 4-5 napig . A bórsó 3 nap...
2/2 anonim válasza:
ha tovább akarod 4-5 napnál, akkor inkább fagyaszd le. mindkettőt lehet. egy nappal előbb előveszed, normál hűtőben kienged, és úgy használod, mint a frisset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!